Plaats, Wijk: Lelystad, Landerijen
Naam: Jenorie Neessen
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 04 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Huisdieren: Geen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.Ik ben Jenorie, .. jaar en heb op verschillende plekken in het land gewoond. Inmiddels woon ik alweer bijna .. jaar met plezier in Lelystad. Vlak nadat ik hier kwam wonen, ben ik gestart met mijn eigen gastouderopvang Little Sprouts Lelystad en ik vind het super om mijn kennis van de pabo en mijn eigen visie op kinderopvang in de praktijk te kunnen brengen. Ik vind het gezellig als de kinderen er zijn en stiekem vind ik het ook weer een beetje jammer als ze weggaan. Gelukkig zie ik ze vaak de volgende dag alweer en dat maakt het goed!

Het leuke aan het gastouderopvang vind ik dat ik bezig ben met de verzorging en de ontwikkeling van kinderen. Ik doe graag activiteiten op muziek of met tekenmateriaal of ik speel met de kinderen mee in het keukentje of op het autokleed. Al spelende breid ik de kennis van de kinderen uit. Ook doen de kinderen sociale vaardigheden op. Ik vind het belangrijk dat de iedereen oog heeft voor elkaar. En spelende wijs kunnen ze al heel veel!

De kleinschaligheid en de persoonlijke manier van werken als gastouder vind ik fijn. Hierdoor kan ik namelijk echt aandacht hebben voor ieder kind. Ook leer ik de kinderen snel kennen, waarna de opvang aan hen kan worden aangepast en er een persoonlijke band ontstaat. Het ene kind houdt ervan om rustig benaderd te worden, het andere kind is juist actief. Soms is het gewoon lekker om even rustig in een boekje te lezen of een filmpje te kijken. Dat kan allemaal. Ik hoop dat Little Sprouts een plek is waar kinderen kunnen lachen, huilen, spelen, ontdekken, gek doen en zichzelf kunnen zijn. Dat is voor mij belangrijk.