EHBO aan Kinderen herhalingslessen

Trainer Hans de Meij verzorgt deze avonden. Hans is een ervaren EHBO instructeur. Hij heeft gewerkt op de ambulance. Zijn theorie en praktijk kennis maken de avond interessant en levendig.

Naast een goede trainer is het oefenen van je vaardigheden ook van belang. Het is van levensbelang! Maar hoe doe je dat het beste? Daarvoor is er de Lotus: een speciaal getrainde acteur trainer. Met behulp van kunstbloed, schmink en een gedegen kennis van ziektebeelden zet hij uiterst realistisch een slachtoffer neer. De training gaan we werken met een ‘levensechte’ slachtoffer.

Voor gastouders aangesloten bij Welkom-Kind is het volgen van een EHBO cursus jaarlijks verplicht. Indien de gastouders via ons zijn aangesloten bij het Oranje Kruis moeten ze een keer per jaar  deelnemen aan deze avond om het EHBO certificaat te kunnen verlengen. Deelname voor aangesloten gastouders is gratis.

Voor andere deelnemers vragen we een vergoeding. Indien u aanvullend verzekerd bent wordt dit vaak vergoed.

Bent u in het bezit van een geldig Kinder EHBO diploma van het Oranje Kruis  en wilt u uw kennis up to date houden en verschillende levensreddende handelingen oefenen, kom dan naar de herhalingslessen.

Cursus Data: 3 februari, 5 maart, 1 april en 12 mei

Locatie: Lelystad

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

U kunt zich aanmelden via Cindy@welkom-kind.nl

Nog geen ervaring met EHBO aan Kinderen? Schrijf je dan in voor deze volledige cursus: https://gastouder-lelystad.nl/ehbo-aan-kinderen-certificering/

?

EHBO aan Kinderen Oranje Kruis