Plaats, Wijk: Swifterbant, Hondsdraf
Naam: Astrid Timmer-Groenestein
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar
Beschikbare dagen: maandag t/m vrijdag
Tijden: 7:00-18:00
Huisdieren: 1 labrador
Ophalen van school: psz/ golfslag, branding (in overleg )
Eventuele geloofsovertuiging: geen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Hondsdraf, Swifterbant Astrid Timmer-Groenestein


gastouder Hondsdraf, Swifterbant Astrid Timmer-Groenestein-activiteiten

gastouder Hondsdraf, Swifterbant Astrid Timmer-Groenestein-huis

gastouder Hondsdraf, Swifterbant Astrid Timmer-Groenestein-activiteiten-2


Mijn naam is Astrid Timmer, 48 jaar en ben getrouwd met Jeroen. Samen hebben wij een dochter Destiny van  23 jaar, zij woont samen met haar vriend in Bilthoven. Wij hebben een lieve labrador van 2 jaar. Hij is de vriend van elk kind.

Sinds 2007 ben ik zelfstandig gastouder.

Mijn opvang draagt de naam Kinderopvang Destiny’s Happyhome. Iedereen kent mij in het dorp wel van de bolderkar, en heb ik door alle jaren heen een goede naam opgebouwd.

Wij wonen in de kindvriendelijke Bloemenwijk op de Hondsdraf. Ik volg jaarlijks de cursussen die Welkom-Kind mij aanbied, waaronder de jaarlijkse herhalingscursus kinder-EHBO.

Kinderen moeten bij mij lekker kind kunnen zijn, ieder groeit en bloeit op zijn/haar eigen manier en tempo.

De liefde voor kinderen heb ik al van kleins af aan gehad. Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik ben een vrolijke, zorgzame gastouder die de kinderen een vertrouwd gevoel geeft. Even een boekje lezen, dansen, gewoon even lekker op schoot knuffelen of een luisterend oor. Met alles kunnen ze bij mij terecht.

Veiligheid, gezelligheid, rust en regelmaat zijn voor mijn belangrijke factoren. Door te werken met een dagritme weten de kinderen waar ze aan toe zijn. Het is belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij mij en de andere kinderen. Ouders moeten hun kind(eren) met een goed gevoel bij me achter kunnen laten. Goede communicatie is daarbij een belangrijk onderdeel, daarom houd ik voor elk kind een dagboekje bij.

Vader & Moederdag cadeaus maken we met de kleintjes.  Zelfs de allerkleinste maken dit voor hun ouders. (Schoolgaande kinderen die maken iets op school)

Traditiegetrouw vieren wij ook elke verjaardag, de jarige mag als enige dan op de tafel staan. Dit vinden de kinderen het mooiste van het feest. Ze verheugen zich meer op de tafel staan dan het cadeautje. Ouders geven de kinderen een altijd originele lekkere traktatie mee. We zingen voor de jarige en hij/zij staat die dag dan in het middelpunt. Voor de ouders film ik en maak ik foto’s van het feestje.

Het leukste van het jaar ons jaarlijkse Sinterklaasfeest. In de loop der jaren hebben we van locatie moeten veranderen ivm het grote aantal. Alle ouders, kinderen en eventuele broertjes/zusjes die niet hier komen in de opvang zijn welkom. Zwarte Pieten komen op bezoek en alle kinderen krijgen cadeautjes en de Hoofdpiet verteld elk kind iets persoonlijks over hem/haar. Hoe het Sinterklaasfeest in de toekomst gaat moeten we even afwachten.

Wil je meer informatie of een kijkje komen nemen? neem dan gerust even contact op met Welkom-kind.

Groetjes Astrid Timmer

gastouder Hondsdraf, Swifterbant Astrid Timmer-Groenestein, gastouder Hondsdraf, Swifterbant Astrid Timmer-Groenestein, gastouder Hondsdraf, Swifterbant Astrid Timmer-Groenestein, gastouder Hondsdraf, Swifterbant Astrid Timmer-Groenestein