Plaats, Wijk: Lelystad, Binnendijk 68.
Naam: Lia Mettendaf-Knopper
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 4 jaar.
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Tijden: 07:00 tot uiterlijk 18:00
Soort opvang: dagopvang
Huisdieren: Kippen, kat en hond
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.


Mijn naam is Lia Mettendaf Knopper en ben al sinds 2008 gastouder in Lelystad haven.

Mijn gezin bestaat uit 3 al best grote kinderen (1999,2003,2006)  , een hond (Benji de Spaniel) en (Bing) de rode kater. Mijn opvang is gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar. Door mijn ruime woning hebben kinderen alle ruimte om binnen en buiten veilig te spelen. Mijn tuin is  volledig afgesloten zodat ze ook hier vrij kunnen spelen, voor iedere leeftijd is er speelgoed om zich mee te vermaken.

Tijdens het spelen vind ik het belangrijk om kinderen in hun spel uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Kinderen kunnen ook van elkaar leren en dit stimuleer ik graag. Ik werk bewust aan voorschoolse activiteiten waarmee kinderen zich voorbereiden op de basisschool. Uiteraard kijk ik naar wat het kind nodig heeft en wat de interesse is. Ik vind het fijn om buiten te zijn en wandel graag met de kinderen en Benji.

Via Welkom-Kind vernieuw ik jaarlijks mijn EHBO door deel te nemen aan de training die zij mij als gastouder bieden.

Mijn opvang is open van 07:00 tot uiterlijk 18:00 op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.    Overdag kunnen de kinderen die dat nodig hebben heerlijk slapen. We eten gezamenlijk de  lunch en indien nodig kan er meegegeten worden in de avond. Ontbijt wordt ook geboden als uw kindje thuis nog niet heeft gegeven. Ontbijten kan tot uiterlijk 8.30. Het volgende geplande eetmoment is dan rond 10.00.

Op zon- en feestdagen ben ik gesloten. Indien ik op vakantie ga geef ik dit ruim van te voren aan.

Tussen kerst en oud en nieuw ben ik altijd gesloten. Indien u vervangende opvang nodig heeft kunt u dit regelen via Welkom-Kind. Zij hebben door hun ruime netwerk zeker mogelijkheid tot een vervangende gastouder.

Lelystad haven is een prima locatie voor ouders die richting Amsterdam/Almere via de dijk rijden. De opvanglocatie is makkelijk aan te rijden. U brengt uw kindje(s) en zit zo weer op de weg naar werk.

Ik nodig u van harte uit voor een nadere kennismaking.

Gastouder Haven, Lelystad Lia Knopper, Gastouder Haven, Lelystad Lia Knopper, Gastouder Haven, Lelystad Lia Knopper, Gastouder Haven, Lelystad Lia Knopper