Plaats, Wijk: Lelystad, Binnendijk 68.
Naam: Lia Mettendaf-Knopper
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 4 jaar.
Beschikbare dagen: maandag en vrijdag
Soort opvang: dagopvang
Huisdieren: Kippen, kat en hond
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Haven, Lelystad Lia Knopper


Ik ben Lia Mettendaf en 45 jaar oud. Getrouwd en heb drie kinderen. Wij wonen in haven met veel plezier. Mijn gastouderopvang heet via de KVK At Lizzy’s. Ik doe dit al 7 jaar inmiddels. Er is nog wel ruimte maar dan alleen overdag tot drie uur. Wellicht kan ik u nog helpen met opvangen van uw kinderen overdag tot 15:00? Reageer dan even via Welkom kind als ik u daar mee kan helpen.
Vriendelijke groet, Lia

Gastouder Haven, Lelystad Lia Knopper