Plaats, Wijk: Lelystad, Schoener
Naam: Felicia Ijsebrands
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 08 jaar
Beschikbare dagen: dinsdag t/m zaterdag.
Tijden: van 08:00 tot 18:00. Afwijkende tijden zijn mogelijk, maar in overleg
Huisdieren: Hondje
Eventuele geloofsovertuiging: Zelf ben ik niet gelovig.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Schoener, Lelystad Felicia Ijsebrands


gastouder Schoener, Lelystad Felicia Ijsebrands Woonkamer


Mijn naam is Felicia Schoelitsz, eigenaresse van ’t Kukeltje.

In mijn dagelijks leven ben ik student en doe ik de opleiding onderwijsassistent. Voordat ik de opleiding onderwijsassistent deed, heb ik de opleiding ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerkeer kinderopvang’ in 2017 succesvol afgerond. Daarom ben ik recent ’t Kukeltje gestart.

Werken met kinderen is mijn passie, dit doe ik dan ook het liefst.

In mijn werk met kinderen vind ik het belangrijk dat ieder kind zichzelf mag zijn en de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Als pedagogisch medewerker draag ik bij aan deze ontwikkeling door rust, regelmaat en gerichte activiteiten aan te bieden. Daarnaast is het heel belangrijk dat het kind gezien en gehoord wordt, en dat het de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen. Ik bied opvang aan voor kinderen van 0 tot 8 jaar. De opvang is geopend op zaterdag en zondag van 08:00 tot 18:00. Afwijkende tijden zijn mogelijk, maar in overleg. Zelf ben ik niet gelovig, heb ik geen huisdieren en rook ik niet.

gastouder Schoener, Lelystad Felicia Ijsebrands, gastouder Schoener, Lelystad Felicia Ijsebrands, gastouder Schoener, Lelystad Felicia Ijsebrands, gastouder Schoener, Lelystad Felicia Ijsebrands