Plaats, Wijk: Lelystad, Kempenaar
Naam: Marina Hotting-Visser
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0-12 jaar
Beschikbare dagen: vrij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag kan evt. in overleg.
Huisdieren: kippen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.


Gastouder Kempenaar, Lelystad Marina Hotting


Mijn naam is Marina Hotting. Ik ben een zorgzame en vriendelijke moeder van 37 jaar en getrouwd met Peter, die 36 jaar is. We hebben twee kinderen, een jongen van tien jaar en een meisje van acht jaar.  Wij wonen in de Kempenaar.

Ik heb 2 jaar Pabo gedaan, maar moest ivm. ziekte stoppen met de opleiding.
Daarna kreeg m’n zus een zoontje waarvoor ik ben gaan oppassen, daarna een kennis…..
Ik ben acht jaar gastouder geweest en ik heb een jaar buitenshuis gewerkt, maar begon toch de gezelligheid van kinderen om me heen te missen. Gastouder zijn was toch wel erg fijn!
Het is erg gezellig om met de kinderen te knutselen, boekjes te lezen en buiten te spelen. Om ze zo te begeleiden bij hun ontwikkeling en ze te zien groeien in de dingen die ze al kunnen.
We zijn zelf een christelijk gezin. Dat komt vooral tot uiting door de normen en waarden die we de kinderen proberen mee te geven. Zowel kerkelijke als niet-kerkelijke kinderen zijn van harte welkom.
We hebben buiten kippen. De kinderen vinden het geweldig om die te voeren. Buiten zijn ook een zandbak en een speelhuisje met glijbaan aanwezig. Verder hebben we genoeg speelgoed, zowel voor binnen als buiten.
Ik bied opvang aan op vaste tijden en flexibele tijden. Ik heb plekken vrij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag kan evt. in overleg. Ook tijdens de vakanties vang ik kinderen op.

Voor meer informatie en/of kennismaking kunt u contact opnemen via Welkom-Kind.

Gastouder Kempenaar, Lelystad Marina Hotting