Plaats, Wijk: Lelystad, Kempenaar
Naam: Marina Hotting-Visser
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0-12 jaar
Beschikbare dagen: vrij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag kan evt. in overleg.
Huisdieren: kippen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.


Gastouder Kempenaar, Lelystad Marina Hotting

Beste vraagouder,

Hieronder wat info over mijn gastouderopvang.

Mijn naam is Marina Hotting. Ik ben getrouwd met Peter en we hebben twee kinderen. Een jongen (2007) en een meisje (2010). Wij  wonen in de Kempenaar.

Ik heb twee jaar Pabo gedaan, maar moest i.v.m. ziekte stoppen met de opleiding. Mijn zus kreeg een zoontje waarvoor ik ben gaan oppassen, daarna een kennis…

Ik ben sinds 2004 werkzaak als gastouder. Tussendoor heb ik nog een jaar buitenshuis gewerkt, maar ik begon de gezelligheid van kinderen om me heen erg te missen. Gastouder zijn was toch wel erg fijn! Vandaar dat ik nu alweer een hele tijd met veel plezier gastouder ben.

Het is erg gezellig om met de kinderen te knutselen, boekjes te lezen en buiten te spelen. Om ze zo te begeleiden bij hun ontwikkeling en ze te zien groeien in de dingen die ze al kunnen. Ook houden we erg van liedjes zingen met elkaar.

We zijn zelf een christelijk gezin. Dat komt vooral tot uiting door de normen en waarden die we de kinderen proberen mee te geven. Zowel kerkelijke als niet-kerkelijke kinderen zijn van harte welkom.

We hebben kippen en een konijn. Buiten in de volière zitten twee agapornissen en twee halsbandparkieten. De kinderen vinden het geweldig om te helpen met het voeren van de dieren. Verder is er genoeg speelgoed aanwezig, zowel binnen als buiten.

Ik bied opvang aan op vaste tijden en flexibele tijden. Ik heb plekken vrij op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Tijdens schoolvakanties ben ik gedeeltelijk open.

Voor meer informatie en/of kennismaking kunt u contact opnemen via Welkom-Kind.