Plaats, Wijk: Lelystad, Schoener
Naam: Monique Bron
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen:  0-4 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag en woensdag.
Huisdieren: geen
Ophalen van school: n.v.t.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Schoener, Lelystad Monique Bron-Campbell


Gastouder Schoener, Lelystad Monique Bron-Campbell huis2

Maak kennis met gastouder Monique Bron. Nadat ik mijn opleiding Pedagogisch Medewerker heb afgerond ben ik 6 jaar geleden als gastouder begonnen en heb mij toen aangesloten bij Welkom Kind. Mijn nog thuiswonenden zoon Matthijs (2004) en mijn dochter Kimberley (1999) woont inmiddels zelf in Amsterdam. Samen met mijn man Roeland wonen we sinds begin april in Schoener West Lelystad. Voor de kinderen heb ik een eigen slaapkamer waar ze een dutje kunnen doen. Om het huis hebben we voldoende gras wat aan hun voetjes kan kietelen. Ik neem de kinderen graag mee uit wandelen naar de verschillende speeltuintjes in de buurt. Vrij spelen, met elkaar en anderen vind ik belangrijk. Maar vaak zit ik zelf ook samen met de kleintjes op de grond om de treinbaan op te bouwen of de mooiste gebouwen van Duplo te maken. Op zoek naar een goede gastouder? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Schoener, Lelystad Monique Bron-Campbell, Gastouder Schoener, Lelystad Monique Bron-Campbell, Gastouder Schoener, Lelystad Monique Bron-Campbell, Gastouder Schoener, Lelystad Monique Bron-Campbell, Gastouder Schoener, Lelystad Monique Bron-Campbell