Plaats, Wijk: Lelystad, Landerijen
Naam: Sabrina Pauws
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Huisdieren: 3 cavia’s
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws


Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws 1

Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws 2

Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws 3

Mijn naam is Sabrina Akse (1980) ik ben getrouwd met Eelco en samen hebben wij 2 mooie kids onze dochter Nana (2005) en onze zoon Vigo (2008). Ik werk al aardig wat jaartjes (sinds 2006) met veel plezier als gastouder. Ik begon als gastouder voor mijn nichtje en neefje en zo kon ik ook bij onze dochter thuis blijven. Maar dit beviel zo goed dat daar steeds meer kindjes bij kwamen. Zowel mijn eigen kinderen als de opvangkinderen hebben het altijd erg goed met elkaar kunnen vinden. Zodoende dat ik het werk ben blijven doen. Inmiddels zijn mijn eigen kids al wat ouder maar nog steeds is het een warme fijne plek waar mijn eigen kids nog graag even komen knuffelen of spelen met de opvangkids.

Mijn opvang is te vinden in de Landerijen. De opvang is apart van ons woongedeelte in onze inpandige garage onder ons huis. Deze ruimte is omgebouwd tot een grote, gezellige opvang ruimte voor de kids. Voor de kinderen is echt van alles aanwezig om mee te spelen, te knutselen of om spelletjes met elkaar te doen. Daarbij heb ik nog een aparte slaapkamer naast de opvang voor de slaapjes. Ook hebben we een heerlijke grote tuin waar de kinderen fijn kunnen spelen. In de tuin hebben we een trampoline en genoeg speelgoed om je mee te vermaken.

De belangrijkste punten van mijn werk zijn liefde…aandacht…veiligheid….gezelligheid….rookvrije omgeving…..buiten spelen……vies mogen worden…..  de kinderen vrij laten ontwikkelen in een omgeving waar een kindje vooral zich zelf kan en durft te zijn ….spelenderwijs de wereld laten ontdekken en waar nodig ze te helpen.

Wij zijn vaak buiten te vinden in de tuin of in de speeltuin. Maar natuurlijk doen wij ook binnen veel activiteiten zoals samen knutselen, puzzelen, tekenen, bouwen, vrij spelen, voorlezen, koekjes bakken ook vind ik individuele aandacht erg belangrijk en doordat je met een klein groepje bent is dit ook mogelijk. Ook volgen wij de seizoenen en thema’s om mee te knutselen. Ik vang kinderen op in de leeftijd vanaf 3mnd tot 4 jaar.

Huisdieren: onze Boomer hond Kevin is opgeroeid met de kids (maar heeft boven zijn eigen plek is dus nooit alleen in de opvang)

Mijn opvangdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Is uw interesse gewekt stuur een berichtje of kom eens kennismaken.

Vriendelijke groetjes

Sabrina Akse-Pauws

Volg mij op facebook: Gastouder SabsOpvang