Plaats, Wijk: Lelystad, Landerijen
Naam: Sabrina Pauws
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Huisdieren: 3 cavia’s
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws


Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws 1

Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws 2

Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws 3

Mijn naam is Sabrina (36 jaar) een lieve, enthousiaste gastouder (sinds maart 2006). Ik ben getrouwd en heb zelf 2 kinderen een dochter (uit 2005) en een zoon (uit 2008).

Mijn opvang is gevestigd in de Landerijen. De opvang is apart van ons woongedeelte in onze inpandige garage aan huis. Deze ruimte is omgebouwd tot een grote, gezellige opvang ruimte voor de kinderen. Voor de kinderen is echt van alles aanwezig om mee te spelen, te knutselen of om spelletjes met elkaar te spelen. Daarbij heb ik nog een aparte slaapkamer naast de opvang voor de slaapjes van de kleinste kinderen. Ook hebben we een heerlijke grote tuin waar de kinderen fijn kunnen spelen. In de tuin hebben we een glijbaan, schommels een trampoline en genoeg speelgoed om je mee te vermaken.

Ik ben in het bezit van mijn diploma MBO helpende zorg/welzijn pw2 daarnaast heb ik een E.H.B.O diploma en hiervoor doe ik elk jaar een opfris cursus. Ik heb in maart 2013 mijn opleiding PW3 behaald hiermee heb ik nog meer kennis en ervaring opgedaan. Ik sta uiteraard ook geregistreerd onder (LRKP 134477790)

Ik werk met het speciaal voor gastouders ontwikkelde VVE (veelzijdige,-voorschoolse educatie) programma KIKI. Het VVE programma ‘Kiki’ is een manier om een kind te stimuleren en de gelegenheid te bieden zich te ontplooien. Ik merk dat de kinderen het erg leuk vinden om samen aan de verschillende thema’s te werken, iedere maand werken wij ook weer aan een nieuw thema. De belangrijkste punten van mijn werk vind ik liefde…aandacht…knuffelen…en de kinderen spelenderwijs de wereld laten ontdekken en waar nodig ze te helpen.

Wij zijn vaak buiten te vinden in de tuin of in de speeltuin of we gaan er in de bakfiets op uit. Maar natuurlijk doen wij ook binnen veel activiteiten zoals samen knutselen, puzzelen, tekenen, bouwen, vrij spelen, voorlezen, koekjes bakken ook vind ik individuele aandacht erg belangrijk en doordat je met een klein groepje bent is dit ook mogelijk. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Wij roken niet! Het gehele huis is dan ook rookvrij.

Mijn opvangdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Vriendelijke groetjes Sabrina Akse-Pauws

SabsOpvang

Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws, Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws, Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws, Gastouder Landerijen, Lelystad Sabrina Pauws