Plaats, Wijk: Swifterbant, de Toermalijn
Naam: Petra Naber
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 4 jaar
Beschikbare dagen: 5 dagen
Tijden: 7:30 – 18:00
Huisdieren: 2 honden
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.


gastouder Crocusstraat, Swifterbant Petra Naber1

gastouder Crocusstraat, Swifterbant Petra Naber2

gastouder Crocusstraat, Swifterbant Petra Naber3


Hoi, ik ben Petra. Ik ben getrouwd en mama v 2 schoolgaande jongens (2008 & 2010).
Wij hebben 2 hondjes die gewend zijn aan kinderen. De gastkinderen worden betrokken bij het uitlaten van de hondjes, waar de kinderen en hondjes veel plezier aan beleven.
Sinds 2007 ben ik werkzaam als gastouder. Dit werk doe ik met enorm veel plezier. Elk kind is anders, elk kind is uniek. En juist die verschillen in kinderen vind ik geweldig om te zien en te begeleiden.
Het opvangen van kinderen zit in mijn bloed. Ik heb vanaf mijn 16e regelmatig oppasgezinnen gehad tot ik uiteindelijk het oppassen omzette in professionele opvang. Hiervoor heb ik de benodigde diploma’s gehaald. Jaarlijks volg ik de training EHBO aan kinderen, zodat ik in geval van een ongeval adequaat kan handelen. Via Welkom-Kind heb ik een ruime keuze aan trainingen en cursussen en daar maak ik regelmatig gebruik van.
In mijn opvang staat het kind centraal en mag het lekker kind zijn. Er worden duidelijke regels en grenzen gesteld wat kinderen duidelijkheid geeft wat ze wel en niet mogen doen. Op deze manier werken we ook aan het ontwikkelen van verantwoordelijkheidsgevoel bij kinderen.
Onze twee zonen vinden het heerlijk om buiten te spelen. En dus gaan we als het weer en alles het toe laat lekker naar buiten. Lekker spelen in de tuin, de speeltuin en het bos.
Bent u op zoek naar een lieve gastouder, waarbij uw kind mag en kan zijn wie die is?  Twijfel dan niet en maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek!
gastouder Crocusstraat, Swifterbant Petra Naber, gastouder Crocusstraat, Swifterbant Petra Naber, gastouder Crocusstraat, Swifterbant Petra Naber, gastouder Crocusstraat, Swifterbant Petra Naber