Plaats, Wijk: Lelystad, Rozengaard 12 14
Naam: Sascha Janse Mensink
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen:  0 tot 12 jaar
Beschikbare dagen: Maandag t/m vrijdag
Tijden: 7:30 tot 18:00 uur (buiten deze tijden in overleg)
Huisdieren: Een Berner Sennenhond,  konijnen, een valkparkiet, katten en een aquarium met vissen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink


Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink opvang

Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink opvang 2

 


Even Voorstellen

Hoi ! Mijn naam is Sascha, ik ben 47 jaar, heb 4 kinderen (2 jongens van 21 en 17 jaar en 2 dochters van 24 en 12 jaar) en ben getrouwd. Onze jongste dochter gaat naar de openbare basisschool “De Driemaster” in de wijk “De Wold”. Wij wonen in de wijk “De Rozengaard”, een zeer groene wijk met veel kindvriendelijke speeltuinen en bos in de omgeving.

Ervaring als gastouder

Sinds 1984 ben ik al gastouder in Lelystad, dit om met kinderen te werken, het zelfstandig werken en de opvoeding van mijn eigen kinderen te combineren, ideaal is ! De kinderen worden in de ochtend gebracht en dan gaan we lekker met zijn allen de dag vullen door gezamenlijk te eten aan tafel, spelen en er is ook de mogelijkheid voor de kleinere kinderen om te slapen. Ik ben altijd druk met de kinderen om verschillende dingen te leren zoals de kleuren, tellen en het ABC. Ook begeleid ik kinderen met een beperking zoals bv. PDD-NOS. Dit doe ik al sinds 2003 en vindt het geweldig om deze kinderen te begeleiden om toch zo goed mogelijk met alles mee te kunnen draaien. Natuurlijk gaan wij ook lekker veel naar buiten. Onze tuin is aangepast zodat de kinderen lekker kunnen spelen maar ook de speeltuintjes zijn vlakbij en daar zijn wij dan ook te vinden! We hebben Huisdieren: een Berner Sennenhond,  konijnen, een valkparkiet, katten en een aquarium met vissen. Ik ben natuurlijk geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (222143800) en ben dus in bezit van de benodigde papieren. U kunt dan ook gebruik maken van de toeslag via de belastingdienst. Zo krijgt u een groot gedeelte van de opvangkosten vergoed via de belastingdienst. Het gastouderbureau komt regelmatig langs en controleert minimaal 1x per jaar het huis op veiligheid en hygiëne. Deze is ook dit jaar goed afgerond. Bij mij is zowel voor hele dagen opvang mogelijk, maar ook voor VSO/BSO op alle werkdagen zijn uw kinderen van harte welkom. In het weekend, s’ avonds en s’ nachts ben ik niet beschikbaar. Mijn opvangtarief per kind bedraagt 5,00 per uur exclusief de bijkomende kosten voor het gastouderbureau naar keuze. Wilt u graag eens kennismaken met mij en de opvanglocatie bekijken? Neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik zal zo spoedig mogelijk met u contact opnemen en samen kijken, wat we voor elkaar kunnnen betekenen.

Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink, Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink, Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink, Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink, Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink, Gastouder Rozengaard, Lelystad Sascha Janse Mensink