Plaats, Wijk: Lelystad, Stadseiland.
Naam: Diana Witte
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen:  0-4 jaar
Beschikbaar: ma t/m don 7:00 tot 18:00
Huisdieren: Olaf de cavia
Ophalen van school: n.v.t.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Stadseiland, Lelystad Diana Witte-1

Gastouder Stadseiland, Lelystad Diana Witte HuisGastouder Stadseiland, Lelystad Diana WitteHoi allemaal!

Mijn naam is Diana (1982) en ik woon met mijn partner en onze tweeling (2015) in de mooie omgeving van Stadseiland in Lelystad.

Voordat ik als gastouder ging werken heb ik 6 jaar mogen werken in de kinderopvang en ervaring opgedaan met het opvangen van kinderen in alle leeftijd fases.

Uw kindje staat bij mij centraal en wordt opgevangen in een huiselijke en sfeervolle omgeving. Ik vind het belangrijk dat uw kind zich prettig en veilig voelt bij ons.

We hebben een zeer ruime woonkamer waar het heerlijk spelen is met al het speelgoed dat ik heb. Kijkend naar de leeftijd van uw kindje pas ik het speelgoed aanbod aan. Zo is er altijd uitdaging. Regelmatig zullen we ook aan tafel plaatsnemen om te knutselen.

Onze achter tuin is groot en biedt veel speel plezier. Hier kunnen de kinderen bijvoorbeeld fietsen en in het speelhuisje spelen. In de zomer zorg ik voor voldoende schaduw en lekker spelen met water! Altijd leuk.

Ik werk met thema’s, en daarbij komen allerlei activiteiten aan bod die de ontwikkeling van uw kindje ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan liedjes zingen en boekjes lezen.

De dag is ingedeeld en in herkenbare momenten voor uw kindje. Denk aan eten, slapen, spelen.

Met veel plezier nodigen wij uw uit om eens een kijkje te komen nemen!