Plaats, Wijk: Lelystad, Horst 20-59
Naam: Joyce Bok
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen:  0 tot 4 jaar, uit zondering vso  en bso  voor broer of zus  van dag opvang
Beschikbare dagen: Dinsdag, donderdag en vrijdag
Tijden: 7:30 tot 18:00 uur (buiten deze tijden in overleg)
Huisdieren: Geen huisdieren
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok


Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok-3

Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok-2

Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok-1

Ik ben Joyce Schouten-Bok. Samen met mijn man Danny Schouten hebben wij zoontje Mika van april 2015 en dochtertje Amy van november 2018. Met zijn vieren, familie of vrienden genieten vind ik erg belangrijk. Maak van elke dag een mooie.
In 2011 heb ik de opleiding Gespecialiseerd pedagogische medewerker 4 kinderopvang met succes afgerond en vervolgens heb ik meerdere jaren in de kindervang en peuterspeelzaal gewerkt. Dit heb ik altijd met veel liefde gedaan.
Het omgaan met kinderen is dan ook mijn grote passie. Er is niets mooiers dan de ontwikkeling van een kind te kunnen zien, meemaken en stimuleren. Ik heb besloten om gastouder te worden omdat ik zo mijn passie kan beoefenen en tegelijkertijd voor mijn eigen kinderen kan zorgen. Zo kan ik in een huiselijke sfeer kinderen opvangen waardoor elk kind de aandacht kan krijgen die hij/zij nodig heeft. Bij mij staat uw kind in het middel punt. Kinderen moeten kind kunnen zijn: spelen, leren, ontwikkelen en ontdekken. De kinderen worden opgevangen in een veilige, warme, huiselijke sfeer. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen, dat de kinderen een leuke dag hebben en aan het eind van de dag weer met een lach naar huis gaan.
Mocht u interesse hebben dan kunt u een contact nemen met Welkom-kind.
Diploma’s
  • Gespecialiseerd pedagogische medewerker niveau 4 kinderopvang `
  • EHBO diploma voor kinderen ( jaarlijks herhaald)
    baby’s inzicht voor professionals in de kinderopvang
  • Mijn man en ik zijn in bezit van een VOG (verklaring omtrent het gedrag)
  • volg ik jaarlijks cursussen over kind gerelateerde onderwerpen o.a
  • gezonde voeding bij kinderen
  • meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok, Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok, Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok, Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok, Gastouder Horst, Lelystad Joyce Bok