Plaats, Wijk: Lelystad, Kamp
Naam: Nicole Houtman
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 4 jaar
Beschikbare dagen: Maandag, Dinsdag en Donderdag.
Tijden: 7.00 tot 18.00 (uitzondering in overleg)
Huisdieren: Geen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Kamp, Lelystad Nicole Houtman

gastouder Kamp, Lelystad Nicole HoutmanMijn naam is Nicole Houtman en ik ben 40 jaar. Samen met mijn dochter van 13 woon ik in de kamp in Lelystad.

Ik heb ruim 22 jaar ervaring in de kinderopvang. Eerst heel wat jaren gewerkt op kinderdagverblijven en de laatste ruim 5 jaar als gastouder. Ik heb een kleinschalige rookvrije kinderopvang in huiselijke sfeer waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen een vast ritme hebben en daartussen mogen ze lekker vrij spelen. Eet, verschoon en slaap momenten zijn vaste momenten en daartussen zijn de vrije speelmomenten.

De vrije momenten kunnen verschillend ingevuld worden. Bij mooi weer lekker naar buiten in de tuin spelen of picknicken of lekker wandelen naar een speeltuin in de buurt of een boodschapje doen.
Binnen lekker knutselen, puzzelen, boekje lezen, kleuren of vrij spelen met allerlei verschillend speelgoed.

Ieder kind is uniek en moet zich op zijn/haar eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Kinderen leren door dingen zelf te doen, maar ze leren ook van andere kinderen. Dus zelf dingen laten ontdekken en ik kan daarbij helpen waarbij nodig en ze vooral enthousiast voor iets maken.

Bent u geinteresseerd of heeft u vragen neem dan gerust contact op met Welkom Kind.
Ik zie uit naar een ontmoeting.

Groetjes van Nicole Houtman

gastouder Kamp, Lelystad Nicole Houtman, gastouder Kamp, Lelystad Nicole Houtman, gastouder Kamp, Lelystad Nicole Houtman