Plaats, Wijk: Lelystad, De Landerijen
Naam: Evelien Gaasenbeek
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag en donderdag
Huisdieren: geen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder De Landerrijen, Lelystad Evelien Gaasenbeek


gastouder De Landerrijen, Lelystad Evelien Gaasenbeek-logo


Een “tweede huis” voor je aller belangrijkste bezit, je kindje.
Mijn naam is Evelien Gaasenbeek (1978) ik ben getrouwd met Sander en samen zijn wij de gelukkige ouders van onze zoon Dani (2014) en dochter Bo (2020). In onze familie waren er altijd kleintjes en daar ligt mijn grote passie en liefde voor kinderen.
Per januari 2018 heb ik mijn deuren geopend in de Landerijen voor kleinschalige, professionele, en liefdevolle gastouderopvang Liens Ukkies voor kindjes 0 tot 4 jaar. Liens Ukkies heeft 3 dagen opvang per week de maandag, dinsdag en donderdag. Ik ben aangesloten bij gastouderbureau Welkom kind in Lelystad en hierdoor komen ouders in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.
Wat ik voor de kindjes belangrijk vind:
* liefdevolle aandacht * veiligheid *rookvrije opvang* ruimte voor eigenheid * warmte * vertrouwen *spelenderwijs ontdekken * liefdevol begrenzen * gezelligheid * vrij spel * voorlezen * knuffelen * kusjes* wandelen * buiten spelen * vies mogen worden * oog voor de natuur  * ritme van de seizoenen* één vertrouwd gezicht.
Kinderen bootsen van nature na en dan al spelenderwijs gaan zij zich van alles eigen maken. Gewoon de dag meebeleven in het gezin is al heel leerzaam.  Ze ontdekken, klauteren, klimmen, maken, doen, luisteren, beleven en nog veel meer op een hele dag. Via jou leren ze hoe het er in de grote wereld aan toe gaat. Het is daarbij ook heel belangrijk dat je “echt” bent. Kinderen voelen namelijk aan als dit niet zo is maar omdat ze het dan niet kunnen plaatsen kunnen ze niet vertrouwen op hun gevoel. Als je “echt” bent en eerlijk kun je ze een goede basis geven waar ze op leren vertrouwen en dat hebben ze nodig in hun ontwikkel proces. Verdrietig en een beetje boos horen daar ook bij.
Ieder kind is anders….ieder kind is speciaal……ieder kind is mooi…

Graag ontvang ik jullie om te kijken of we samen het beste aan jullie kleine kunnen geven.

”Gast mama”
Liefs Evelien

gastouder De Landerrijen, Lelystad Evelien Gaasenbeek, gastouder De Landerrijen, Lelystad Evelien Gaasenbeek, gastouder De Landerrijen, Lelystad Evelien Gaasenbeek, gastouder De Landerrijen, Lelystad Evelien Gaasenbeek