Plaats, Wijk: Lelystd, Kempenaar
Naam: Touria Dkhissi
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 4 jaar
Beschikbare dagen: maandag t/m donderdag
Huisdieren: geen
Eventuele geloofsovertuiging: islamitisch, maar heeft verder geen invloed op de oppaskindjes
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Kempenaar, Lelystad Touria Dkhissi,Voor ik in 2010 begon als gastouder heb ik de opleiding onderwijsassistente afgerond en jarenlang als groepsleidster gewerkt.
Ik vang kinderen op van 0-4jaar. Ik ben beschikbaar van maandag t/m donderdag. Weekenden in overleg of in nood. Tijden zijn van 8.30-18.30uur. Ik heb geen huisdieren en er wordt thuis ook niet gerookt.
Tijdens werktijden krijg ik geen bezoek met uitzondering van mijn zoon of dochter Ik ben islamitisch, maar dit heeft verder geen invloed op de oppaskindjes. Ik praat Nederlands met ze en zing ook Nederlandse liedjes.
Verder hecht ik veel waarde aan de dagelijkse normen en waarden en geef ik ieder kind de aandacht en liefde die hij nodig heeft. Ik heb een vast dagprogramma om kinderen structuur en ritme mee te geven. We eten en slapen op tijd zodat kinderen ook aan hun rust kunnen komen.
Mijn kwaliteiten zijn dat ik liefdevol en geduldig ben. Ik kijk naar het kind en wat het nodig heeft om zich goed te ontwikkelen.
Ik ben sportief en spontaan en ga graag met kinderen naar buiten en doe ook knutselactiviteiten op basis van de seizoenen.
Graag nodig ik u uit om nader kennis met mij en mijn opvang te maken. Samen met u als ouder kijk ik graag naar uw opvang behoefte en wat ik daarin voor u kan betekenen.
Hopelijk tot ziens.
Touria Dkhissi
gastouder Kempenaar, Lelystad Touria Dkhissi, gastouder Kempenaar, Lelystad Touria Dkhissi, gastouder Kempenaar, Lelystad Touria Dkhissi, gastouder Kempenaar, Lelystad Touria Dkhissi,