Plaats, Wijk: Lelystad, Landerijen, Borggraaf
Naam: Jorike Groenewoud-Heil
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 4 t/m 12 jaar (BSO enkel school de 3Sprong).
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag en donderdag.
Tijden: In overleg.
Huisdieren: 2 katten en 1 hond
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Landerijen, Lelystad Jorike Groenewoud-Heil

gastouder Landerijen, Lelystad Jorike Groenewoud-Heil-tuingastouder Landerijen, Lelystad Jorike Groenewoud-Heil-indoorsgastouder Landerijen, Lelystad Jorike Groenewoud-Heil-speelgoedThuis een plek waar iedereen je kent,

daar mag je wezen wie je bent.

Zoekt u voor uw Paradepaardje een creatieve plek waar veel ruimte is om zelf te ontdekken, zowel binnen als buiten. Neem dan een kijkje op mijn facebook pagina De Paradepaardjes.

In onze grote tuin is veel ruimte en speelmateriaal voor de kinderen, modderkeuken, trampoline, speeltoestel met o.a. een glijbaan, hut en ons terras is voorzien van schaduwdoek. Binnen is er een grote eetkamertafel waar we naast eten ook al onze knutselwerken kunnen maken. Binnen is er een apart gedeelte, met o.a. een speeltafel, keukentje, waar de kinderen vrij kunnen spelen. Ook trek ik er graag op uit met de kinderen naar de speeltuin, kinderboerderij of andere leuke uitjes.

Ons huis ligt dichtbij het schoolgebouw De Borg en op niet al te grote afstand van speeltuin Schateiland.

Een goed contact onderling vind ik erg belangrijk, zodat u als ouder met een gerust hart naar het werk kunt gaan.

Een enthousiaste groet,

Jorike

gastouder-landerijen-lelystad-jorike-groenewoud-heil, gastouder-landerijen-lelystad-jorike-groenewoud-heil, gastouder-landerijen-lelystad-jorike-groenewoud-heil, gastouder-landerijen-lelystad-jorike-groenewoud-heil