Plaats, Wijk: Lelystd, Stelling
Naam: Maaike Wolffgramm-van Trigt
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar
Huisdieren: geen huisdieren
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

 


Hoi Allemaal,

Mijn naam is Maaike Wolffgramm en ik ben 35 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een meisje van 9 jaar en een jongen van 7 jaar. Ik ben gecertificeerd gastouder en daarnaast doe ik de opleiding HBO Pedagogiek. Door deze opleiding ben ik in staat u kindje nog beter te begeleiden en dingen te signaleren. Ik vind het belangrijk dat er rust en regelmaat in de dag zit zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Als het mooi weer is ben ik vaak buiten te vinden, we gaan dan naar de speeltuin of spelen lekker in de achtertuin in de zandbak of op de wipmotor. Als het regent zijn we binnen te vinden en spelen we lekker met het speelgoed of we knutselen of tekenen wat. Ik heb nog plek op maandag, donderdag en vrijdag. De tijden kunnen in overleg ingepland worden. Heeft u interesse neemt u dan contact op met welkom kind.

Groetjes Maaike

gastouder Stelling, Lelystad Maaike Wolffgramm-van Trigt gastouder Stelling, Lelystad Maaike Wolffgramm-van Trigt gastouder Stelling, Lelystad Maaike Wolffgramm-van Trigt gastouder Stelling, Lelystad Maaike Wolffgramm-van Trigt gastouder Stelling, Lelystad Maaike Wolffgramm-van Trigt