Plaats, Wijk: Lelystad, Landstreken
Naam: Monique Zuman-Warris
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar
Beschikbare dagen: maandag t/m donderdag (eventueel vrijdag)
Tijden: 07.30 tot 18.30 uur
Huisdieren: hond
Ophalen van school: mogelijk in de buurt
Eventuele geloofsovertuiging: zelf niet, wel opgevoed. Kinderen met een bepaalde geloofsovertuiging zijn welkom.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.Monique Zuman (Landstreken)

Steekwoorden:

Zorgen voor en aandacht geven aan.  Daarnaast vind ik de interactie tussen de kinderen en mij en tussen de kinderen onderling mooi. Samen ontdekken en doen en te zien hoe de ontwikkeling verloopt. Ik vind het bijzonder dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling in hun eerste levensjaren. Zij leren van mij en ik leer van hun. Ik hoop dat de kinderen mij zullen herinneren al een actieve en zorgzame gastouder.

Belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn.

Ieder in zijn eigen tempo kan ontwikkelen, daarbij is observeren belangrijk

Aanbieden: knutselspullen, boekjes lezen, activiteiten buiten en verder waar mbt speelgoed behoeften aan is.

Veel buiten met of zonder de hond, er zijn veel speeltuintjes in de buurt of spelen achter in de tuin.

Zelf ben ik sportief, rustig, geduldig, hou lezen, bewegen en af en toe gek doen (dansen). Ik ben getrouwd met Bart en wij hebben 2 zonen van 15 en 12 jaar. Zij spelen ook een rol in dit werk. Het is belangrijk dat wij er gezamenlijk postief in staan  zodat de kinderen zich ook prettig bij hun voelen.

gastouder Landstreken, Lelystad Monique Zuman-Warris, gastouder Landstreken, Lelystad Monique Zuman-Warris, gastouder Landstreken, Lelystad Monique Zuman-Warris, gastouder Landstreken, Lelystad Monique Zuman-Warris, gastouder Landstreken, Lelystad Monique Zuman-Warris,