Gastouder zoeken-vinden

Op zoek naar een goede Gastouder?

Een gastouder vinden die persoonlijke aandacht heeft voor uw kind? Of een gastouder die ondernemend is en vaak naar buiten gaat? Misschien op zoek naar een gastouder die graag knutselt met uw kind?

Het spreekt voor zich dat alle aangesloten gastouders aan de selectiecriteria voldoen om in aanmerking te komen voor Kinderopvangtoeslag.

Welkom-Kind verzorgt en adviseert het volledige traject van gastouder zoeken-vinden en de aanvraag voor de Kinderopvangtoeslag.

Bemiddeling via Welkom-Kind bespaart u tijd. Wij kennen namelijk alle gastouders die bij ons zijn aangesloten persoonlijk.

We weten welke gastouder wel of geen huisdieren heeft of bepaalde opvangtijden wel of niet kan opvangen. Ook weten we welke gastouder ervaring heeft met bijvoorbeeld inbakeren van baby’s of andere specifieke vaardigheden heeft die de begeleiding en de opvang van uw kindje optimaal maken.

We bespreken en inventariseren in een vrijblijvend gesprek wat uw wensen zijn.

Aan de hand van deze wensen gaan we op zoek naar een passende gastouder.  Door ons grote netwerk kunnen we snel bemiddelen. Indien nodig kan op zeer korte termijn de opvang starten.

Een aantal van de aangesloten gastouders kunt u hier vinden

Voordelen Gastouder zoeken-vinden via Welkom-Kind bij bemiddeling

Ook na het vinden van een gastouder zit u bij Welkom-Kind als vraagouder goed.

Uw opvangpakket is maatwerk, zo betaalt u nooit teveel. Het basis tarief vind u hier.

Uiteraard is de administratie volledig op orde, waardoor u achteraf geen negatieve verrassingen krijgt bij de Belastingdienst. Doordat we ons alleen op de gastouderopvang concentreren zijn we volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen deze branche.

We verzorgen vanaf 2016 een avond gericht op EHBO voor kinderen voor u als vraagouder.

Meerdere keren per jaar wordt uw kindje met uw gastouder bij Ballorig uitgenodigd.

 

 

Van kennismaking tot opvang, Van kennismaking tot opvang, Van kennismaking tot opvang