Plaats, Wijk: Montferland, Lelystad
Naam: Anneke Spek-Bune
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen:  0-12 jaar
Beschikbare dagen: maandag tot en met donderdag
Tijden: 7:00 – 19:00
Huisdieren: 2 katten
Ophalen van school: Schakel en Triangel
Eventuele geloofsovertuiging; Geen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Lelystad, Montferland Anneke Spek-BuneMijn naam is Anneke Spek-Buné, ik ben getrouwd Sjaak Spek en samen hebben we 4 kinderen vanaf 12 jaar oud. Inmiddels ben ik al ruim 7 jaar met heel veel plezier gastouder. Ik vind het gezellig om kinderen om me heen te hebben, om ze een tweede thuis te bieden waar ze zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Doordat mijn eigen kinderen al wat ouder zijn, kan ik ook veel meer aandacht aan de kleintjes besteden.
De kinderen kunnen spelen in onze ruime en gezellige woonkamer en er is ruim voldoende speelgoed en leermateriaal aanwezig voor allerlei leeftijden. Ook hebben wij een ruime tuin met een groot houten speelhuis, een zandtafel, fietsjes, stepjes en ander speelgoed. Zo goed als naast de deur hebben we een klein speeltuintje waar we bij mooi weer regelmatig te vinden zijn.
Ik hanteer zoveel mogelijk een vaste dagindeling waarbij de kindjes op bepaalde tijdstippen eten en slapen. Uiteraard kan van de slaaptijd worden afgeweken als een kind thuis anders gewend is. Voor baby’s geldt geen vast schema, maar probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met waar hij/zij behoefte aan heeft en/of thuis gewend is.
Gastouder Montferland, Lelystad Anneke Spek-Bune