Plaats, Wijk: Lelystad, Assumburg
Naam: Berendina Batterink-Dorgelo
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 04 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag en de donderdag.
Tijden: 07:00 t/m 18:00 uur
Huisdieren: Geen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Landerijen, Lelystad Berendina-Batterink-Dorgelo


gastouder Landerijen, Lelystad Berendina-Batterink-Dorgelo huis1

gastouder Landerijen, Lelystad Berendina-Batterink-Dorgelo activiteiten

gastouder Landerijen, Lelystad Berendina-Batterink-Dorgelo huis2


Geachte ouders en verzorgers,

Ik wil mij graag aan u voorstellen.
Mijn naam is Ina Batterink, en woon op de Landerijen. Ik ben een lieve zorgzame en geduldige vrouw van 56 jaar.

Ik heb geruime tijd in verschillende soorten kinderopvang gewerkt.
Zo heb ik 7 jaar gewerkt met kinderen met een licht verstandelijk beperking, die een gedragsproblematiek hebben. Bijvoorbeeld: ADHD, PDD NOS, Autisme.
Verder heb ik 2 jaar ervaring in de Kinderopvang. Waar ik op een Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang heb gewerkt. En nu met groot plezier als gastouder.

Doordat de kinderdagverblijven bij grote organisaties zo grootschalig zijn, vind ik dat de kinderen geen warm en een thuis gevoel krijgen.
Daarom heb ik 9 jaar geleden voor mijn zelf besloten, om als gastouder te gaan werken, doordat het kleinschaliger is en dat de kinderen dan meer aandacht krijgen, op deze manier is het voor de kinderen meer een soort van thuisgevoel. Hierdoor krijgen de kinderen ook niet het gevoel dat zij altijd op school zijn.
Hierdoor geef ik ze een warm, veilig en geborgen thuis gevoel.

Ik vind het heerlijk om met de kinderen te gaan knutselen, naar buiten te gaan, en met ze spelletjes te gaan spelen. Ik vind het leuk om met de kinderen in bepaalde tijden een thema te gaan doen. Bijvoorbeeld: vakantiepret, winterpret, de vier jaargetijden, Pasen, kerst, Vader/ Moederdag, enz.
Ik ben zorgzaam, geduldig, duidelijk en consequent.

Ben een gediplomeerde SPW’er, geldige EHBO diploma, die ik elk jaar opnieuw herhaal.
ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, en op donderdag. Vanaf 7.00 u t/m 18.00 uur. Voor de woensdag ben ik beschikbaar in overleg.

Tijdens de schoolvakanties ben ik vaak op de maandag t/m donderdag beschikbaar. Van 7.00 uur t/m 18.00 uur. Wanneer het een half uurtje langer wordt dan dit graag in overleg.
Voor referenties bij vraagouders en meer informatie en/of kennismaking kunt u contact opnemen met Welkom Kind Lelystad en omstreken .
Telefoon 0320-216415 e-mail Cindy@welkom-kind.nl

gastouder Landerijen, Lelystad Berendina Batterink-Dorgelo, gastouder Landerijen, Lelystad Berendina Batterink-Dorgelo, gastouder Landerijen, Lelystad Berendina Batterink-Dorgelo, gastouder Landerijen, Lelystad Berendina Batterink-Dorgelo