Plaats, Wijk: Lelystad, Karveel
Naam: Gerjanne ten Klooster
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 04 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Huisdieren: Geen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.Gastouderopvang Marins Maatjes in het Karveel in Lelystad.
Ik ben Gerjanne ten Klooster en ik ben 29 jaar.
Ik woon nu ongeveer 2 jaar in Lelystad. Onlangs ben ik een hele trotse moeder geworden van een prachtige dochter.
Ik heb de keuze gemaakt om als gastouder aan het werk te gaan omdat ik altijd met kinderen heb willen werken maar de mogelijkheid was er eerder niet. Nu mijn dochter is geboren en ik mijn eigen plekje heb laat ik deze kans niet liggen.
Ik kijk er naar uit om samen met de kinderen leuke dingen te gaan doen, onder ander samen spelen, knutselen, boekjes voor lezen of lekker spelen in onze ruime tuin.
Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang:
  • Een gezellige huiselijke sfeer.
  • Dagritme.
  • Actief bezit zijn met de kinderen.
  • Kijken wat het kind aangeeft.
  • Consequente aanpak.
  • Gezellige en open communicatie.
  • Respect naar elkaar.
  • Duidelijke regels.

Indien u vragen heeft of graag een kennismaking wilt inplannen kunt u contact opnemen met Gastouderbureau Welkom Kind.

Graag tot ziens!