Plaats, Wijk: Lelystad, Kogge
Naam: Elvira Colpaart
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 4 t/m 12 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Tijden: van 7.00 tot 18.30.
Huisdieren: een kat en 2 honden.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.In de Kogge bied ik, Elvira Colpaart, gastouderopvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die op basisschool de Albatros zitten.
In een levendig gezin bestaande uit mijn man Kevin, onze zoon, (2011), onze dochter (2015) , twee katten en twee honden is altijd iets te doen. We zijn graag buiten, in onze tuin van 400 m2 of wij gaan wandelen, fietsen of varen.

We willen graag dat vraagouders en gastkinderen zich welkom voelen in ons huis en zichzelf kunnen zijn. Luisteren naar elkaar, respect voor ieders eigenheid en lief zijn voor elkaar zijn enkele waardevolle omgangvormen die wij graag uitdragen en overbrengen.

Wij zijn niet religieus maar vinden normen en waarden zeer belangrijk. Door respect te tonen voor elkaars mening en levensovertuiging en door naar elkaar te luisteren kunnen volwassenen en kinderen veel van elkaar leren.

Door mijn werkervaring op kinderdagverblijven en bso’s ben ik gewend om met een groep(je) kinderen de dag door te brengen. We zijn een groep waarin voor elk individu evenveel ruimte en aandacht is. We luisteren naar elkaar, houden rekening met elkaar en we helpen elkaar. Ik wil dat elk kind zich welkom voelt en zichzelf kan zijn.

Graag wil ik een kleine greep tonen uit mijn persoonlijk pedagogisch werkplan. In een persoonlijk gesprek ga ik hier graag dieper op in of kunt u het hele werkplan lezen.

Optimaal ontwikkelen binnen verschillende ontwikkelingsgebieden

Door de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd heb ik en brede kennis over kinderen en hun ontwikkeling.

  • Stimuleren van sociale ontwikkeling
  • Stimuleren van emotionele ontwikkeling
  • Stimuleren van taal-, spraak- en cognitieve ontwikkeling
  • Stimuleren van lichamelijke ontwikkeling
  • Ruimte voor zelf leren op weg naar zelfstandigheid

“Van proberen ga je iets leren” is een zin die je bij ons vaak hoort. Kinderen krijgen zelfvertrouwen van zelf iets onder de knie krijgen. Als het dan ook complimenten regent is een kind de volgende keer geneigd om het weer zelf te doen.

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar voor opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Opvang vindt plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.30.

Indien u een specifieke opvang vraag hebt die buiten deze dagen en tijden valt kunt u de mogelijkheden met mij bespreken.

Diploma’s

SPW 3, SPW 4, HBO Maatschappelijk werk, Kinder EHBO

gastouder Kogge, Lelystad Elvira Colpaart, gastouder Kogge, Lelystad Elvira Colpaart, gastouder Kogge, Lelystad Elvira Colpaart, gastouder Kogge, Lelystad Elvira Colpaart