Plaats, Wijk: Lelystad, Waterwijk
Naam: Tugba Günes-Halici
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar.
Beschikbare dagen: Maandag t/m vrijdag.
Tijden: In overleg.
Huisdieren: Geen.
Ophalen van school: N.V.T.
Eventuele geloofsovertuiging: Islamitische/moslima.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Waterwijk, Lelystad Tugba Güne?-Hal?c?


gastouder Waterwijk, Lelystad Tugba Güne?-Hal?c?-Huis-2

gastouder Waterwijk, Lelystad Tugba Güne?-Hal?c?-Huis

gastouder Waterwijk, Lelystad Tugba Güne?-Hal?c?-Speelgoed


Beste ouders en lieve kinderen,

Mijn naam is Tugba Güne?-Hal?c? (1990) en ben van Turkse komaf. Ik ben sinds 2010 getrouwd met een leuke man en samen hebben wij 2 dochters, Emine (2012) en Sena (2016). Samen met mijn gezin wonen wij aan de Grevelingenstraat in de Waterwijk in Lelystad. Na het behalen van mijn Diploma Onderwijsassistente (MBO niveau 4), ben ik gaan werken in de Kinderopvang. Dit heb ik 10 jaar met heel veel plezier gedaan. Ik heb gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar; Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal en Buitenschoolse Opvang (BSO). Nu heb ik ervoor gekozen om verder te gaan als Gastouder.

Wat ik belangrijk vind is dat een kind zich gehoord en gezien voelt, dat er persoonlijke aandacht is voor ieder kind, en ze de kans krijgen om te spelen, leren, ontwikkelen en te ontdekken. Het mooie vind ik om te zien hoe zij hierin groeien. Dit allemaal samen in een gezellige huiselijke sfeer, warme vertrouwde omgeving, veilig en op hun gemak. Elk ouder verdiend het om hun kind(eren) met een gerust hart achter te laten, zonder omkijken, daar waarvan het weet dat er goede zorg is en vermaak tot het uiterst! Respect en wederzijds vertrouwen, we willen dat iedereen zich bij ons thuis welkom en gewaardeerd voelt. Zodat ons huis voelt als tweede thuis.

Door mijn werkervaring ben ik gewend om met een groep kinderen de dag door te brengen. Ik probeer wel altijd een vaste dagindeling te hanteren om de kinderen structuur en ritme te bieden, zodat ze weten waar ze aan toe zijn en je rust kan creëren. Uiteraard houd ik zoveel mogelijk rekening met gewenning en behoeftes van de kinderen en de wensen van de ouder(s).

Mijn kwaliteiten: liefdevol, geduldig, zorgzaam, duidelijk, consequent en spontaan. Ik ben open en eerlijk, houd van grapjes en lekker kletsen. Per 1 januari 2021 ga ik van start. Samen met u kijk ik graag naar uw opvang behoeftes en wat ik daarin eventueel voor u kan betekenen. Voor samen, mooie gebaren!?

gastouder Waterwijk, Lelystad Tugba Güne?-Hal?c?, gastouder Waterwijk, Lelystad Tugba Güne?-Hal?c?, gastouder Waterwijk, Lelystad Tugba Güne?-Hal?c?