Plaats, Wijk: Lelystad, Horst
Naam: Kiara Linger
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 04 jaar
Beschikbare dagen: Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.
Huisdieren: Een konijntje in de tuin
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Horst, Lelystad Kiara Linger


gastouder Horst, Lelystad Kiara Linger-Huis2

gastouder Horst, Lelystad Kiara Linger-Huis1


Ik ben Kiara Linger. Ik woon samen met mijn 2 zoontjes Liam(5) en Revi (2) in de horst. Van 2010 tot 2014 heb ik de opleiding sociaal pedagogisch medewerker gedaan. Vanaf dat moment heb ik stage gelopen en daarna gewerkt op verschillende kinderopvangcentra in Lelystad. Tussendoor heb ik 4 jaar in het zwembad gewerkt en daar zwemles gegeven, dit was erg leuk maar ik miste de zorg voor de kinderen. Ik ben toen weer in de kinderopvang gaan werken. De reden dat ik nu gastouder ben geworden is omdat ik een meer huiselijke sfeer voor kinderen fijner vind. De kinderen krijgen meer individuele aandacht en we kunnen samen lekker spelen en een goede band opbouwen. De wereld van kinderen bestaat uit spelen, ontdekken en leren op een speelse manier. De kinderen krijgen bij mij de aandacht die ze nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Ik werk met thema’s die elke maand veranderen zodat de kinderen verschillende dingen kunnen leren. De activiteiten en liedjes die wij zingen worden daarop aangepast. Ook vind ik het erg belangrijk dat de kinderen lekker buiten kunnen spelen, hier heb ik verschillende speelmaterialen voor verschillende leeftijden. Kinderen weten graag waar ze aan toe zijn dus hebben wij dagritme kaarten met makkelijk herkenbare afbeeldingen zodat de kinderen weten wat er gaat gebeuren. Wil je eens komen kijken? Leuk! Tot snel!

gastouder Horst, Lelystad Kiara Linger, gastouder Horst, Lelystad Kiara Linger, gastouder Horst, Lelystad Kiara Linger, gastouder Horst, Lelystad Kiara Linger