Plaats, Wijk: Lelystad, Tjalk.
Naam: Pamela Kleuver
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jr
Huisdieren: 2 konijnen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.


Hallo,

Ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Pamela Kleuver. Ik ben 36 jaar oud. Ik ben getrouwd met Richard en wij hebben 3 kinderen. Zoon Benjamin van 10 jaar, dochter Noa-Mirre van 8 jaar en pleegzoon Jayden van 6 jaar.
Ik heb in een kinderdag verblijf gewerkt, daarna in het onderwijs en ben nu al ruim 6 jaar gastouder. Kinderen zijn mijn leven. Ons huis is geen zoete inval, maar er is altijd tijd voor leuk samen spelen.
Ons huis staat in een hofje, met een speeltuintje achter ons huis. We wonen ook nog eens dichtbij een mooie vijver waar wij graag eendjes voeren vanaf de brug. Ook gaan we vaak naar de kabelbaan die iets verder op in de speeltuin te vinden is. Spelletjes aan tafel en knustelen, en kleien zijn ook altijd leuk om te doen.
Wat voor ons belangrijk is, is dat wij christenen zijn en onze kinderen gaan dan ook naar een christelijke school. Maar ook in liedjes en feesten als kerst, pasen, pinksteren proef je bij ons hoe wij leven. Dan vieren wij echt feest! En dan versieren we ons hele huis met knutsels en luisteren we naar mooie verhalen en liedjes. Ook maken we elk jaar een loofhut. Dan zoeken we samen met de kinderen takken en van die takken maken we een hut buiten, om in te spelen en broodjes te eten. Ook bidden wij voor het eten of zingen we een liedje.
Ik heb al voor een hoop kinderen mogen zorgen en ben dan ook altijd blij om weer een kindje te mogen begroeten in ons huis.

Nu weet u iets over ons en misschien is ons plekje wel een plekje waar we uw kindje mogen begroeten!

Liefs,
Pamela Kleuver
Wijk: Tjalk

Gastouder Tjalk, Lelystad Pamela Kleuver