Plaats, Wijk: Lelystad, Tjalk.
Naam: Pamela Kleuver
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jr
Huisdieren: 2 konijnen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.


Hallo,
Wij zijn Pamela (1978) en Richard (1977) Kleuver.
Wij zijn in 1999 getrouwd en hebben twee prachtige kinderen, Benjamin (2005) en Noa-Mirre (2007)
Wij hebben een grote passie en liefde voor kinderen. 10 jaar lang hebben we  voor onze pleegzoon gezorgd, heeft Pamela jaren in de kinderopvang gewerk en het basisonderwijs. Toen onze zoon geboren werd in 2005 is Pamela begonnen als gastouder. Een lange tijd! Richard heeft jarenlang een kantoorbaan gehad. Maar elk uurtje thuis was spelen, voorlezen en tijd door brengen met de opvang kinderen. Hier genoten we zo ontzettend van dat we daarom hebben besloten om van onze passie, samen ons werk te maken. We doen het samen!
Dit houd in dat wij samen 5 kinderen en een 6e bso kindje opvangen. En omdat we met z’n tweeen zijn gaan we er heerlijk op uit en beleven we de leukste avonturen. Naar de kinderboerderij, speeltuinen tocht en bijvoorbeeld naar het bos of strand.
Wij werken met het VVE programma KIKI. Een programma dat de taalontwikkeling stimuleert door middel van leuke thema’s. Omdat we samenwerken splitsen we de groep soms bij bepaalde activiteiten op. Zodat de kinderen activiteiten aangereikt krijgen die bij hun leeftijd past.
We knustelen, knippen, plakken en verven, zingen, dansen en spelen heel veel. Op het bord in de kamer staan de plaatjes van het thema die we oefenen. Daar bedenken we activiteiten omheen. Zo kunnen de kinderen in het winkeltje spelen en gaan we natuurlijk ook met z’n allen naar de echte winkel.
Of met het thema voeding, bakken we koekjes en maken we heerlijke fruithapjes.
Maar zo ineens kan er ook een tandarts praktijk in onze opvang zijn. Dan werken we over tandjes en poetsen en alles wat daarbij hoort.
Wij werken 5 dagen, van maandag t/m vrijdag. Doordat we het samen doen kan de opvang makkelijk doorgaan ook als een van ons een keer niet lekker is. Zo handig, zo samen!
We zouden het fantastisch vinden om uw kindje te mogen begroeten in ons groepje. Kom langs om eens een kijkje te nemen bij ons thuis in onze opvang, dan praten we verder.
Lieve groet,
Pamela en Richard Kleuver

Wijk: Tjalk

Gastouder Tjalk, Lelystad Pamela Kleuver