Plaats, Wijk: Lelystad, Archipel.
Naam: Maaike van Mourik
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen:  0-4 jaar
Beschikbare dagen: ma, di, do, vrij.
Huisdieren: geen
Ophalen van school: n.v.t.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.Voorstellen:
Mijn naam is Maaike van Mourik. Ik werk al vanaf mijn 18e met veel plezier met kinderen. Eerst als oppas (bijbaantje), daarna als groepsleidster van een verticale groep, op een kinderdagverblijf. Uiteindelijk vond ik een baan in het onderwijs. Ik heb, met veel plezier, 7 jaar lang, als onderwijsassistent, in één en dezelfde groep gewerkt, op een basisschool in Almere. Dit was een speciaal klasje (groep in school, GIS) op een “gewone” basisschool. De kinderen waarmee ik werkte hadden een cluster 2 (ernstige spraak- en taalmoeilijkheden) diagnose.
Door dit werk heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende ontwikkelingsstoornissen, zoals A.D.H.D, stoornissen in het autistisch spectrum en taalontwikkelingsstoornissen. Maar ook met Nederlands ondersteunende Gebaren (NmG, hier heb ik tweemaal een cursus voor gevolgd en afgesloten met een certificaat)

Nu wil ik een nieuwe uitdaging aan gaan. Mijn eigen kleinschalige opvang aan huis!
Ik heb zelf twee jonge kinderen en vind het fijn om thuis voor en met ze te zijn. Zo kan ik het beste van twee werelden met elkaar combineren namelijk; Moeder zijn en werken met kinderen!

Gastouder Archipel, Lelystad Maaike van Mourik, Gastouder Archipel, Lelystad Maaike van Mourik, Gastouder Archipel, Lelystad Maaike van Mourik, Gastouder Archipel, Lelystad Maaike van Mourik, Gastouder Archipel, Lelystad Maaike van Mourik, Gastouder Archipel, Lelystad Maaike van Mourik,