Jaarlijkse-ggd-inspectie
Jaarlijks wordt een gastouderbureau geïnspecteerd door de GGD. De GGD controleert of wij werken volgens de richtlijnen en  de wet.  Er wordt o.a. gekeken naar welke begeleiding we bieden aan gastouders en ouders en welke opleidingen/trainingen we doen. Hoe we contact houden met ouders en of we evalueren. Ook kijken ze naar administratie: hebben we de contracten met iedereen op orde, gaan de betalingen efficiënt, leveren we de afgenomen uren maandelijks door aan de Belastingdienst en ga zo maar door.
Als ouder kunnen wij ons voorstellen dat u weinig ervaart van onze werkzaamheden. Eigenlijk doen we dan wat we moeten doen en is onze dienstverlening professioneel.
Uw gastouder ervaart de kwaliteit van Welkom-Kind des te meer.  We bieden persoonlijke begeleiding op allerlei vlak. Dit kan van zakelijke aard zijn en zeker op pedagogisch vlak. Even sparren over een situatie op de werkvloer komt de opvang ten goede. Door de verschillende trainingen die uw gastouder dicht bij huis kan volgen is de drempel laag om te werken aan kennis uitbreiding. Ook bieden we online trainingen aan. Daarnaast zorgen we ook voor ontspanning bij de Ballorig ochtenden en in de avond als we een gezellige avond aanbieden.
Dit alles beoordeelt de GGD en ook dit jaar  hebben we weer een goede inspectie gehad waar we dankbaar en trots op zijn. jaarlijkse-ggd-inspectie
Klik hier:  Inspectie rapport Welkom-Kind 2023 om naar het inspectierapport te gaan.
Indien u vragen of opmerkingen heeft, stel ze gerust.