Baby- en kindergebaren kennismakingsworkshop

Op 12 maart is er een kennismakingsworkshop Baby- en kindergebaren. Gastouders, ouders, verzorgers, andere geïnteresseerden, iedereen is welkom!
Delen van dit bericht mag!
 
Met de Baby- en kindergebaren methode ondersteun je wat je zegt met gebaren. Hiervoor gebruiken we gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal.
 
Wist je dat baby’s tussen de 6 en 8 maanden oud al terug kunnen gebaren? Ja echt al zo vroeg! Je weet hierdoor meer over wat er in het hoofdje van je (gast)kindje omgaat. Baby- en kindergebaren zijn niet alleen maar voor baby’s die nog niet kunnen praten. Ook kinderen die al langer praten of net beginnen met praten hebben baat bij gebaren. Het gebaren draagt onder andere bij aan het uitbreiden van de woordenschat door visuele hulp te bieden en zinnen langer te maken. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat gebarende kinderen die ouder zijn, een voorsprong hebben op niet gebarende kinderen in het lezen, schrijven en spreken. Meer weten en gebaren leren? Kom dan naar de kennismakingsworkshop op 12 maart!
 
Meer weten? Interesse? Aanmelden? stuur een mail naar Cindy@welkom-kind.nl
 
Na de kennismakingsworkshop volgt een volledige cursus van 3 avonden waarin je onder andere 50 gebaren leert. Je krijgt ook een boekje met 50 gebaren. Na afloop van deze cursus krijg je een bewijs van deelname.

kennismakingsworkshop