aan de slag Einde vakantie, aan de slag!

We kijken altijd uit naar de vakantie. Het bedenken van de bestemming. Voorpret als we er naartoe leven, plannen maken wat we gaan doen en zien. We genieten als we er zijn,  maar nu is het weer fijn aan het werk te zijn!

Tijdens onze vakantie waren we voor noodgevallen bereikbaar. Zo hebben we 3 vraagouders aan een noodopvang gastouder kunnen koppelen, omdat de eigen gastouder plotseling verhinderd was.

De betalingen liepen gewoon door. Een goed aantal mails hebben we gewoon kunnen behandelen. Degene die niet zijn opgepakt tijdens onze vakantie, worden nu behandeld en verwerkt.

Tijdens de vakantie is er ook altijd tijd voor bezinning en rustig nadenken over de nieuwe dingen die we kunnen ontplooien voor Welkom-Kind.

Wij werken met plezier.  Dat kan omdat we met een prachtige groep gastouders samenwerken. Gastouders die gekoppeld zijn aan fijne vraagouders.  Met zijn allen hebben we maar een doel voor ogen. Optimale zorg leveren voor onze schatten van kinderen.

Met dat in gedachten hebben we gekeken naar de activiteiten die we willen aanbieden.  En we hebben weer leuke avonden gepland staan. Maar ook de Dag van de Leidster komt weer in zicht. Sinterklaas is ook iets waar we graag weer aan denken, want de Pietenochtend afgelopen jaar was een succes.

Qua thema avonden kunnen we het volgende benoemen:

Interactief voorlezen met Fien de Voorleesfee op 22 september voor gast en vraagouders

EHBO certificering voor vraagouders en startende gastouder  op 19 en 26 september op 3 oktober examen

Meldcode huiselijk geweld op 10 oktober

Uiteraard volgen er nog Ballorig ochtenden voor de gastouders. De data gaan we in overleg met de Gastouderraad plannen.

De komende tijd zullen we voorstellen doen van Thema avonden via Facebook om de interesse en de behoefte van onze gastouders te bepalen. Op basis daarvan gaan we volgend jaar dan de thema avonden plannen.  Volg ons via de Facebookpagina van Welkom-Kind

Kortom, nu weer aan het werk!

bestemming kiezen

bestemming kiezen