Plaats, Wijk: Lelystad, Zuiderzeewijk.
Naam: Jolanda Jager
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 3 jaarr
Beschikbare dagen: Maandag 2 plekjes vrij
Dinsdag 1 plekje vrij
Woensdagochtend 1 plekje vrij
Donderdag: gesloten
Vrijdag 2 plekjes vrij
Huisdieren: Geen huisdieren
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Jolanda Jager gezin


Gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Jolanda Jager gezin

Gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Jolanda huis

Gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Jolanda kinderopvang


Lieve, zorgzame gastouder heeft weer plekjes vrij :
Hallo, ik ben Jolanda, 38 jaar, getrouwd en moeder van 3 zoons van 12, 9 en 5 jaar oud. Ik woon in de Zuiderzeewijk, vlakbij Sportcentrum de Koploper, het Lelycentre en uitvalswegen richting Dronten. Mijn belangrijkste doel is gastkinderen een 2e thuis geven, terwijl papa en/of mama aan het werk zijn. Een plek waar zij zich prettig voelen en zich kunnen ontwikkelen van baby tot kleuter. Ik vind het leuk voor baby’s en peuters te zorgen en met ze te spelen, spelletjes te doen en te zien dat ze plezier hebben tijdens een opvangdag.

Ik heb 6 jaar als kraamverzorgster gewerkt, dat was een ontzettend leuk beroep, maar moeilijk te combineren met een gezin, daarom heb ik er voor gekozen om gastouder te worden. Ik vang nu al 11 jaar met heel veel plezier maximaal 5 kinderen van 0 tot 4 jaar op.

Naast mijn diploma kraamverzorging, heb ik ook mijn diploma Helpende niveau 2 en SPW-3 en uiteraard een diploma kinder EHBO behaald. Ik sta geregistreerd in het landelijk register kinderopvang.

Ik woon in een nette, ruime, kindvriendelijk woning. We roken niet en hebben geen huisdieren.
Er zijn 5 slaapkamers in ons huis, dus ruimte genoeg om ieder kind een rustige slaapplaats te bieden. Door middel van een camerababyfoon kan ik de kinderen in de gaten houden als ze liggen te slapen.

Ik vind het belangrijk dat een kind de mogelijkheid krijgt om lekker te spelen en te leren. Ik probeer zo veel mogelijk met de kinderen naar buiten te gaan. We gaan naar de kinderboerderij of de speeltuin, brengen soms een bezoekje aan de markt of maken een wandeling in het park of gewoon lekker spelen in onze voor- of achtertuin.

Ik vind een goede taalontwikkeling heel belangrijk. Ik lees graag voor en we doen leuke educatieve spelletje of zingen liedjes.

Mijn oudste zoon zit op de middelbare school, de andere 2 blijven over op school en de jongste gaat 2 dagen in de week naar de BSO. Ik hoef dus tussen de middag niet naar school, en mijn jongste zoon 2 middagen niet op te halen, zodat de gastkinderen rustig een middagslaapje kunnen doen. Dit geeft rust voor iedereen.

De gastkinderen zijn welkom op maandag, dinsdag en vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur.
Op woensdagochtend zijn ze welkom van 7 tot 12.30 uur.

Afwijkende tijden eventueel in overleg.

Vrije plekjes:

per november 2016                                                per 1 februari 2017
maandag 1 plekje vrij,                                           maandag 2 plekjes vrij
dinsdag 0 plekjes vrij,                                           dinsdag 1 plekje vrij
woensdag 2 plekjes vrij,                                        woensdag 2 plekjes vrij
donderdag GESLOTEN                                         donderdag GESLOTEN
vrijdag 1 plekje                                                      vrij. vrijdag 2 plekjes vrij

Gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Jolanda Jager