Plaats, Wijk: Lelystad, Wijngaard
Naam: Monique Roelofs
Inspectierapporten GGD

Leeftijd op te vangen kinderen: 0-12 jaar
Beschikbare dagen: In overleg
Tijden: In overleg
Huisdieren: konijnen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Wijngaard, Lelystad Monique RoelofsIk,  Monique Roelofs,  ouder van 2 pubers nu,  ben al ruim 10 jaar met veel plezier gastouder.
Begonnen met de 0 – 4 jarigen wat onderhand is uitgegroeid tot opvang voor 0 – 12 jarigen!
We zijn vaak buiten te vinden, samen een spel doen of de grotere met elkaar hun fantasie de vrije loop laten en daarvoor alles gebruiken wat er in de omgeving te vinden is!
Soms is het ineens ook weer superleuk om in de achtertuin in/ met de zandbank te spelen. Gelukkig is dat niet leeftijdsgebonden en krijg ik de heerlijkste gerechten voorgeschoteld.
Daarnaast is verzamelen van “producten ” altijd een goed excuus om het nabij gelegen bos in te trekken.
Gezien de variatie in leeftijden zorg ik ervoor dat elk kind de mogelijkheid heeft om zijn/haar rustmoment of keuze te bepalen voor de uurtjes na schooltijd.
De kleintjes genieten van de sfeer die hierdoor ontstaat en…. zien hun kans schoon om hun bouwwerken in korte tijd teniet te doen. Of we spelen (bijna) allemaal met baby/dreumes speelgoed. Knutselen, kleuren, puzzelen, spelletjes doen, het gebeurt allemaal.
Mijn doelstelling is de eigenheid van ieder kind de kans te geven, persoonlijke aandacht schenken en ontwikkelingsgericht te werken. Heel belangrijk bij deze gevarieerde leeftijden is het onderlinge respect naar elkaar te stimuleren waar nodig.

gastouder Wijngaard, Lelystad Monique Roelofs, gastouder Wijngaard, Lelystad Monique Roelofs, gastouder Wijngaard, Lelystad Monique Roelofs, gastouder Wijngaard, Lelystad Monique Roelofs, gastouder Wijngaard, Lelystad Monique Roelofs, gastouder Wijngaard, Lelystad Monique Roelofs,