Plaats, Wijk: Lelystad, Waterwijk
Naam: Jacqueline Voerman
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen:  van 0 t/m 12
Beschikbare dagen:  flexibele opvang op maandag t/m vrijdag
Tijden:  van 7.00 tot 22.00 uur
Huisdieren: 2x kat
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Waterwijk, Lelystad Jacqueline Voerman


Gastouder Waterwijk, Lelystad Jacqueline Voerman met kinderen

Gastouder Waterwijk, Lelystad Jacqueline Voerman met kinderen thuis

Gastouder Waterwijk, Lelystad Jacqueline Voerman tribute


Mijn naam is Jacqueline Voerman, geboren in 1964, getrouwd en moeder van een zoon van 23 jaar. Ook heb ik twee lieve katten (ragdoll); Storm en Simba die kleine kinderen gewend zijn. Ik bied flexibele opvang op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 22.00 uur. Andere tijden zijn bespreekbaar.

Ik ben al ruim 20 jaar gastouder en ben enkele jaren pleegouder geweest, waardoor ik ook veel ervaring heb metkinderen met sociale en/of gedragsproblemen.Ik ben in het bezit van een diploma Helpende Welzijn, een EHBO certificaat en mijn man en ik hebben beide een verklaring omtrent gedrag. Ik ben een officieel geregistreerd gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang.

Ik woon in een rustige straat (hoekwoning met tuin) met in de omgeving diverse speeltuintjes. Basisschool de Driestromenland is op loopafstand.
De opvang vindt plaats in ons eigen huis. Dat wil zeggen dat de kinderen die hier komen meedraaien in onze dagelijkse bezigheden, zoals boodschappen doen, eendjes voeren en lekkernijen bakken. Ik heb ruim voldoende speelgoed en knutselmateriaal voor alle leeftijden. Daarnaast heb ik voor de baby’s een bedje,box, kinderstoel en wipstoeltje.

Missie

Werken met kinderen vind ik fantastisch. Ieder kind is uniek, open en oprecht.Ik vind het een uitdaging om het beste uit een kind te halen.
Het belangrijkste dat ik wil bereiken is een tweede thuis bieden aan de gastkinderen.
Een thuis waar kinderen graag komen, zich veilig voelen en zich kunnen ontwikkelen.
Ik hoop zowel het kind als de ouders een vertrouwd gevoel te geven, zodat de papa’s en mama’s met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan.
Gastouder Waterwijk, Lelystad Jacqueline Voerman, Gastouder Waterwijk, Lelystad Jacqueline Voerman, Gastouder Waterwijk, Lelystad Jacqueline Voerman, Gastouder Waterwijk, Lelystad Jacqueline Voerman