Plaats, Wijk: Dronten, Broodbakkersgilde
Naam: Sanne Hoedeman
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 4 jaar
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Wijk Broodbakkersgilde Dronten

Sanne HoedemanHallo, ik ben Sanne trotse moeder van drie lieve jongetjes. Samen met zijn vader, mijn verloofde, wonen we in Dronten.

Wij zijn gek op kindjes en de vrolijkheid die zij meebrengen, ieder kind is bijzonder en ontwikkeld zich op zijn of haar eigen manier, dit kan ik alleen maar stimuleren.

Ik bied een hele gezellige en liefdevolle opvang, heb veel geduld niets is mij te gek. Erg belangrijk vind ik, dat kinderen het fijn vinden om hier te komen en zich thuis voelen. En dat u met een goed gevoel naar uw werk of elders kunt gaan. Uiteindelijk ben ik als gastouder het verlengstuk van uw opvoedingswensen. Ik volg graag jullie uitgangspunten hierin.

Er is meer dan genoeg speelgoed waarmee de kinderen zich kunnen vermaken, een leuke tuin met speelhuis etc. om in te spelen. Ik stimuleer de ontwikkeling van vaardigheden in de vorm van knutselen, tekenen en lezen. Ook dansen en zingen we graag. Ik vind het heel belangrijk om naar buiten te gaan en de wereld te gaan ontdekken.

Ik ben geregistreerd gastouder bij Welkom-Kind, dus u kunt eventueel in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.  Ik nodig u van harte uit om vrijblijvend kennis te komen maken. Neem contact op met Welkom-Kind.

Graag tot ziens! Sanne Hoedeman

Gastouder Kamp, Lelystad Sanne Hoedeman, Gastouder Kamp, Lelystad Sanne Hoedeman