Plaats, Wijk: Lelystad, Tjalk
Naam: Kyshia Alicia Dort
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 04 jaar
Beschikbare dagen: Maandag t/m Vrijdag.
Tijden: 06:00 – 18:30
Huisdieren: Geen
Ophalen van school: n.v.t.
Eventuele geloofsovertuiging: Christen, hier zult u tijdens de opvang niks van merken.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.Ik ben Kyshia, 26 jaar oud en trotse mama van Moïse die nu 10 maanden is. Als klein kind wilde ik later altijd al met kinderen werken. Ik hou van kinderen en vind het erg mooi om te hoe zij zich ontwikkelen. Als gastouder sta ik samen met de ouders/verzorgers echt centraal in het leven van het kind en mag ik ze dingen leren waar ze hun hele leven profijt van hebben.

Ik bied van Maandag t/m Vrijdag opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. (06:30 – 18:30) Hierbij bied ik dagelijks ook een vers gemaakte warme maaltijd aan.

Met mijn creativiteit hou ik ervan om indien mogelijk lekker eropuit te gaan. Ik wil voor kinderen een omgeving creëren, waarin zij zich kunnen ontwikkelen. Hierbij vind ik het erg belangrijk dat het kind zich veilig voelt, en dat de omgeving voldoende uitdaging biedt maar tegelijkertijd ook veiligheid.

Bent u nog opzoek naar een gastouderopvang (Tjalk) voor uw little miracle? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Liefs,

Kyshia

Little Miracles Care

gastouder Tjalk, Lelystad Kyshia Alicia Dort, gastouder Tjalk, Lelystad Kyshia Alicia Dort, gastouder Tjalk, Lelystad Kyshia Alicia Dort