Plaats, Wijk: Lemmer, Schoener
Naam: Marjan van der Laan
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen:  van 0 t/m 4
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag en donderdag
Huisdieren: geen huisdieren
Ophalen van school: n.v.t.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Schoener, Lemmer Marjan van der Laan


 

 


Ervaren en gezellige gastouder uit Lemmer!

Ik ben Marjan van der Laan, ik ben 33 jaar en woon in Lemmer. Ik ben moeder van een dochter van 7 jaar en een zoon van 4 jaar. Ik werk sinds 2005 als zelfstandig gastouder. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Dat ieder kind uniek is en zichzelf kan zijn bij mij. Voor de ouders vind ik het belangrijk dat ze met een gerust gevoel naar hun werk kunnen gaan. Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen! We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.

Gastouder Schoener, Lemmer Marjan van der Laan, Gastouder Schoener, Lemmer Marjan van der Laan, Gastouder Schoener, Lemmer Marjan van der Laan, Gastouder Schoener, Lemmer Marjan van der Laan