Plaats, Wijk: Lelystad, Rivierenlaan
Naam: Inge Hofstra
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar
Beschikbare dagen: maandag t/m vrijdag.
Tijden: tijden in overleg
Huisdieren: poes (is vooral buiten)
Ophalen van school: in overleg
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Rivierenlaan, Lelystad Inge HofstraHallo! Mijn naam is Inge, ik ben 31 jaar oud en mama van Bodhi (2015) en Aurora (2018). Samen wonen wij in het Sidhadorp. Na een verlof periode kom ik weer terug in het gastouder vak.
In mijn persoonlijk leven ben ik bewust bezig met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Dit alles neem ik ook mee in het gastouderschap. Wij eten bijvoorbeeld zoveel mogelijk biologisch en veganistisch en ik voed mijn kinderen zo onvoorwaardelijk mogelijk op, waarin ik ieder kind apart volg in zijn/haar behoeftes en dus geen strakke schema’s handhaaf. Waar ik naar streef als gastouder is dat de kinderen, die bij mij over de vloer komen, zich thuis, veilig en geborgen voelen.

gastouder Rivierenlaan, Lelystad Inge Hofstra