Plaats, Wijk: Lemmer, Lemstervaart.
Naam: Marja van der Linde

Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar
Beschikbare dagen: maandag t/m vrijdag
Huisdieren: konijntje buiten
Ophalen van school: alleen peuterspeelzaal in de buurt
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder-lemstervaart-lemmer-marja-van-der-linde


Mijn naam is Marja van der Linde. Ik ben 46 jaar. Ik ben moeder van twee jongens (15 en 18). Ik ben ruim 10 jaar werkzaam als gastouder. Daarvoor was ik nanny in het buitenland.
Mijn oppaskindjes mogen hier vooral lekker vrij spelen. Maar ik zorg wel voor een vast ritme met fruit, lunch en slaaptijden. Als het droog weer is gaan we lekker naar buiten. En soms even de hort op naar de kinderboerderij of boodschapjes doen.
Met vriendelijke groet,
Marja van der Linde
Gastouder Lemstervaart, Lemmer Marja van der Linde, Gastouder Lemstervaart, Lemmer Marja van der Linde, Gastouder Lemstervaart, Lemmer Marja van der Linde, Gastouder Lemstervaart, Lemmer Marja van der Linde