Plaats, Wijk: Lelystd, Karveel
Naam: Chirley Griekspoor
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 4 jaar
Beschikbare dagen: di do vrij ( maandag in overleg)
Tijden: 07.00-18.00 ( eventueel eerder/later in overleg)
Huisdieren: hondje daisy ( erg lief voor kinderen)
Geloofsovertuiging: ik respecteer iedereen maar heb zelf geen geloofsovertuiging
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder Karveel, Lelystad Chirley Griekspoor


gastouder Karveel, Lelystad Chirley Griekspoor Opvang1

gastouder Karveel, Lelystad Chirley Griekspoor Opvang2

gastouder Karveel, Lelystad Chirley Griekspoor goed voeding


Goedendag!
Graag stel ik mezelf, mijn gezin en opvang aan u voor.
Ik ben een spontaan en open persoon met een groot hart en veel liefde.
Ik hou ervan om lekker naar buiten te gaan. In het Karveel waar wij wonen is de speeltuin om de hoek. Graag ga ik gezellig de gastkinderen picknicken bij het speelschip bij ons in de buurt. Of we spelen heerlijk in onze ruime tuin die in de zomer voldoende schaduw heeft door zonnedoeken.  Er is voldoende speelgoed aanwezig.
Als het weer minder is, dan spelen we gezellig binnen. Zetten we de muziek aan om te dansen, spelletjes te spelen of lees ik lekker knus de kinderen een boekje voor. Wanneer een van de kinderen niet helemaal lekker is, maken we een warm nestje op de bank en wordt het kindje lekker vertroeteld. Net als thuis.
Ik probeer zoveel mogelijk te werken met een dagritme. Kinderen weten waar ze aan toe zijn en zo creeer je rust en herkenning in de activiteiten die we op een dag doen.
Mijn man en ik hebben 4 kinderen; Jeremy onze oudste zoon van 14. Kinderen kijken heel erg tegen hem op en hebben gauw een klik met hem, Valencia, oudste dochter van 11 zit in groep 7.Zij is het moedertje van het stel, rustig, zorgzaam en ontzettend lief.
Bruce, 5 jaar zit in groep 2 en  staat bekend om zijn boevenoogjes en zijn ondernemende karakter.
Chloe van bijna 4.Chloe houd net als haar moeder van babys! Ze speelt met ze helpt graag met de verzorging.
Wij hebben een hoekhuis met ruime tuin met een schutting rondom en voor een hek. Onze woonkamer is ruim en overzichtelijk.
Ik ben al 10 jaar gastouder en doe dit werk het nog steeds met alle liefde! Ik houd ontzettend van kinderen en geniet ervan om ze te zien opgroeien. Dat ik deel mag zijn van deze ontwikkeling en ze mag helpen groter te worden, daar ben ik heel dankbaar voor.
Als kind moet je vrij zijn om je te ontwikkelen. Ik ben er voor uw kindje als het verdrietig is, of het gewoon een keer zijn/haar dag niet heeft. Ik bied een luisterend en heb knuffels in overvloed. Uw kindje kan zich bij mij geborgen voelen en u kunt met een vertrouwd gevoel naar uw werk gaan.
Groetjes Chirlei Griekspoor

gastouder Karveel, Lelystad Chirley Griekspoor, gastouder Karveel, Lelystad Chirley Griekspoor, gastouder Karveel, Lelystad Chirley Griekspoor, gastouder Karveel, Lelystad Chirley Griekspoor,