Plaats, Wijk: Lelystad, Horst
Naam: Geerte Ernst
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: van 0-4 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Tijden: van 07.00-19.00 uur
Huisdieren: geen huisdieren
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder-horst-lelystad-geerte-ernstHallo,

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mijzelf aan u voor te stellen.

Mijn naam is Geerte Ernst, ik ben 35 jaar en getrouwd met Peter. We hebben samen drie lieve kinderen. Een dochter van 6, een zoon van 4 en een dochter die geboren is in december 2016.

Na het afgronden van de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) heb ik vier jaar in de kinderopvang gewerkt en vier jaar op een behandelgroep voor moeilijk lerende kinderen met gedragsproblemen. Toen onze zoon geboren werd heb ik besloten om mijn baan op te zeggen en te starten als gastouder. Ik doe dit met veel plezier. Kinderen hebben echt mijn hart en ik vind het fijn om een steentje bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling.

Er is in ons huis veel ruimte om te spelen en we hebben ook een fijne tuin. Boekjes lezen, muziek maken, knutselen, bouwen, lekker naar buiten, er is genoeg te beleven!

Een hartelijke groet,

Geerte Ernst

Gastouder Horst, Lelystad Geerte Ernst