Plaats, Wijk: Lelystad, De Streek
Naam: Gabby Wieten
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0-4 jaar.
Beschikbare dagen: ma, di, wo, do.
Tijden: 7:30 – 18:00 uur
Huisdieren: 2 poezen (die komen niet in de aparte opvangruimte).
Eventuele geloofsovertuiging: Wij zelf zijn niet godsdienstig maar ik houd zoveel mogelijk rekening met andere gewoontes, religies en feestdagen.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder De Streek, Lelystad Gabby Wieten


Gastouder De Streek, Lelystad Gabby Wieten1


Al 18 jaar lang komen gastkinderen altijd met veel plezier bij mij spelen, leren en genieten. We spelen, bouwen, lezen, zingen en knutselen. Uiteraard eten we ook fruit en een boterham samen, en vaak doen de gastkinderen een middagslaapje. Bedjes, speelgoed, zandtafel, alles is aanwezig. Wij hebben een groot huis met een aparte opvangruimte waar de kinderen spelen. Ook hebben we een grote afgesloten tuin, alle ruimte dus om de kinderen veilig te laten spelen. We er regelmatig op uit met de bakfiets, bijv. naar de speeltuin of de kinderboerderij.

Ik ben erkend Kiki-VVE-gastouder. Kiki is een Veelzijdig Voorschool Educatie programma voor alle kinderen, die draait om de beer Kiki. Dit programma zorgt voor een goede aansluiting met de basisschool als de kinderen 4 jaar zijn geworden.

Mijn opvang heet Kinderkolder en is open op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Vrijblijvend een keer komen kijken kan altijd!

Groeten van Gabby Wieten

Gastouder De Streek, Lelystad Gabby Wieten, Gastouder De Streek, Lelystad Gabby Wieten, Gastouder De Streek, Lelystad Gabby Wieten, Gastouder De Streek, Lelystad Gabby Wieten