Plaats, Wijk: Lelystad, De Landerijen
Naam: Jessica van Bochove
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 04 jaar
Beschikbare dagen: maandag, dinsdag en donderdag.
Huisdieren: 1 hond.
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

gastouder de Landerijen, Lelystad Jessica van Bochove


gastouder de Landerijen, Lelystad Jessica van Bochove-dog

gastouder de Landerijen, Lelystad Jessica van Bochove-familie


Ik ben Jessica van Bochove, getrouwd met Floris en wij hebben 2 dochters Keetie (2015) en Julie (2016). We hebben een vrolijke en zeer kindvriendelijke hond genaamd Izzy

Na enkele jaren in de detailhandel gewerkt te hebben als bedrijfsleidster, wilde ik mijn hart volgen in mijn passie om met kinderen te werken. In 1 jaar heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker, niveau 3 gehaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Na enkele jaren met veel plezier in de kinderopvang en als nanny te hebben gewerkt, werden onze prachtige dochters geboren. Na enige tijd parttime te hebben gewerkt als pedagogisch medewerker op de BSO wilde ik meer flexibiliteit om werk en mijn gezin te kunnen combineren. De beslissing om te starten als gastouder was al snel gemaakt. Door mijn werkervaring in de verschillende takken van de kinderopvang kan ik nu kinderen in verschillende ontwikkelingsfases een veilige, vertrouwde en ook uitdagende plek bieden in een huiselijke sfeer.

Ik ben een actieve en creatieve gastouder. We gaan vaak met de bakfiets op pad. Of we nu naar de speeltuin gaan, een bezoek brengen aan de kinderboerderij of gewoon genieten van de natuur om ons heen, geen uitstapje is hetzelfde!

We hebben veel speel en leer mogelijkheden in huis. Ik heb een kast vol spelletjes, knutsel spullen, kleur materialen en voorleesboekjes. Maar haal ook graag de knutsel materialen uit de natuur. Een dansje of een liedje zingen doen we ook graag.

Ik hanteer een vast dagritme. Om rust en ritme te hebben voor de kinderen. Ook heb ik vast eet en slaapmoment maar verder is er veel ruimte om het dagritme af te stemmen op de behoefte van het kind.

Ik vind de emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen belangrijk. In een veilige omgeving geef ik ze de mogelijkheid om zich zelf te ontwikkelen. Ik geef elke dag een overdracht naar ouders toe om hier samen mee bezig te zijn.

Kortom, ik doe mijn werk met liefde en passie!! 

gastouder De Landerijen, Lelystad Jessica van Bochove, gastouder De Landerijen, Lelystad Jessica van Bochove, gastouder De Landerijen, Lelystad Jessica van Bochove, gastouder De Landerijen, Lelystad Jessica van Bochove