Plaats, Wijk: Lelystad, Atol
Naam: Sevanya Klijnveld
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jr
Beschikbare dagen: Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag van 07:00 tot 18:00
Huisdieren: 3 katten en 2 valkparkieten
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Atol, Lelystad Sevanya Klijnveld


Gastouder Atol, Lelystad Sevanya Klijnveld huis

Gastouder Atol, Lelystad Sevanya Klijnveld collage

Gastouder Atol, Lelystad Sevanya Klijnveld huis 2


Mijn naam is Sevanya Klijnveld, geboren in 1971 in Amsterdam. Ik ben moeder van een dochter geboren in 1999 en een zoon van geboren in 2004. Ik ben al werkzaam als gastouder sinds 2004 omdat ik graag thuis wilde zijn voor mijn eigen kinderen toen onze zoon geboren werd.  Daar ik in het bezit ben van mijn diploma MBO-AW-IW (nu SPW 3/4) had ik direct al een goede basis. Uiteindelijk ben ik gastouderopvang Sevanya als zelfstandig ondernemer gaan doen.

Ik vind het  een voorrecht dat ik deel mag uitmaken van de opvoeding van de kindjes die hier komen.  Ik bied ze dan ook graag een veilig, vertrouwde en warme omgeving waarbij ieder kind op zijn eigen manier en tempo mag opgroeien, leren en spelen. Op deze manier probeer ik de kwaliteit van ontwikkelen voor elk kind zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Ook kinderen met eventuele gedragsstoornissen zijn hier in goede handen! Ik heb mij altijd al geïnteresseerd in kinderen met autisme, en heb dan ook veel uitgezocht en gelezen hierover. Vanwege onze zoon, die een vorm van ASS (PDD-NOS) en ADHD heeft, hebben wij hier al heel wat structuur en regelmaat aangebracht in ons eigen dagelijks leven. Dit is voor alle kinderen een goede basis, maar kinderen met gedragsproblemen hebben hier nog meer baat bij.

Opvang vind natuurlijk plaats in ons eigen huis binnen ons gezin. Dat wil zeggen dat de kinderen die hier komen, mee draaien in alle dagelijkse bezigheden en ook contact hebben met mijn man Albert en onze eigen kinderen Danique en Wesley. Ook hebben wij hier huisdieren, 3 katten en 2 valkparkieten. Voor de allerkleinsten die nog moeten slapen hebben wij boven een extra slaapkamer waar een vast ledikantje staat en camping bedjes voor de wat oudere kindjes. Verder hebben wij een heerlijke tuin waar bij mooi weer heerlijk in gespeeld kan worden!

Graag tot ziens!

Sevanya

Gastouder Atol, Lelystad Sevanya Klijnveld