EHBO aan kinderen

Nog enkele plekken beschikbaar. Weet jij hoe te handelen bij een ongeval waarbij je kind betrokken is? Leer er nu alles over op deze trainingsdag met Oranje Kruis certificering. EHBO

?Elk jaar zijn er meer dan 60.000 kinderen betrokken bij een ongeval in en om het huis. Een kind dat uitglijdt op de trap, heet water over zich heen krijgt, of zich verslikt. Kinderen zijn vliegensvlug en als het dan eens mis gaat, dan wilt u toch ook Eerste Hulp kunnen bieden?EHBO aan kinderen certificering

Waarom een cursus Eerste Hulp aan Kinderen?

In de eerste paar minuten na een ongeval is het van groot belang om te weten wat u moet doen. Daarmee voorkomt u veel pijn en kunt u zelfs levens redden. Welkom-Kind biedt in samenwerking met Hans de Meij, Oranje Kruis trainer, de mogelijkheid om een echte cursus Eerste Hulp aan Kinderen te volgen, zodat u weet wat u moet doen bij een ongeval.

De cursus voldoet aan de eindtermen van het Oranje Kruis. Met het volgen van deze cursus voldoet u dus o.a. aan de eisen voor gastouders! Het certificaat is 2 jaar geldig. Jaarlijks kunt u deherhalingsles bijwonen om zo uw certificaat geldig te houden.

Tijdens de cursus krijgt u inzicht in:

– De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen

– het gedrag van zuigelingen en kinderen bij ongevallen en ziekte

– hoe te handelen bij (levensbedreigende) ongevallen

– De preventie van ongevallen

Voor een complete lijst van de onderwerpen gaat u naar Livis.nl

Duur van de cursus

In 1 zaterdag leert u alles over kinder-EHBO. De cursus wordt gegeven door Hans de Meij. Hans is een erkende trainer van het Oranje Kruis, werkend op de ambulance en zal ook de examens afnemen. Binnen enkele weken na afloop van de cursus ontvangt u uw certificaat. Het certificaat is 2 jaar geldig. Wel adviseren wij om periodiek herhalingslessen te volgen.

Tarieven

per deelnemer: € 72.50,- (excl. EHBO boekje, maar inclusief examenkosten en lunch)

U kunt bij uw ziektekostenverzekering navragen of u recht heeft op een vergoeding van de cursuskosten.

 Om een optimaal leer- en oefen rendement te behalen is er ruimte in de groep voor 14 personen.

Interesse? Laat het weten via cindy@welkom-kind.nl

EHBO aan Kinderen Oranje Kruis